• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Çukurova Kitap-Eğitim Fuarı

Çukurova Kitap-Eğitim Fuarı
15-20 Ocak 2008 tarihleri arasında düzenlenen, 400'ün üzerinde yazar ve yayınevinin katılacağı Çukurova Kitap ve Eğitim Fuarı açıldı.

ADANA - 15-20 Ocak 2008 tarihleri arasında düzenlenen, 400'ün üzerinde yazar ve yayınevinin katılacağı Çukurova Kitap ve Eğitim Fuarı açıldı. Fuara, 4 farklı noktadan ücretsiz otobüs seferleri düzenleniyor. TCDD, Mersin ve Osmaniye'den ziyaretçilerin gelmesi çin ek vagonlar tahsis ediyor.




Aytaç Durak başkanlığında toplanan Çukurova Fuarcılık Anonim Şirketi (ÇUFAŞ) Yönetim Kurulu, fuarla ilgili son hazırlıkları değerlendirdi, ayrıntıları görüştü. Anadolu'nun en büyük ve en kapsamlı eğitim fuarının, en güzel şekilde geçmesi için tüm imkanların seferber edildiğini söyleyen Büyükşehir Belediyesi ve ÇUFAŞ Yönetim Kurulu Aytaç Durak, 6 gün sürecek fuarın yine bölgenin kültürüne, eğitimine ve ekonomisine önemli katkılar koyacağını bildirdi.

 

Çukurova Kitap ve Eğitim Fuarı'na 400'ün üzerinde yazar ve yayınevi ile eğitim amaçlı faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının katılacağını kaydeden Durak, Mersin ve Osmaniye'den fuara gelecek ziyaretçiler için Devlet Demir Yolları'nın Adana'ya ilave vagon tahsis ettiğini kaydetti. Durak, kitap ve eğitim fuarına tüm hemşehrilerini beklediğini sözlerine ekledi.

 

Öte yandan, Adana'dan fuar alanına gitmek isteyen ziyaretçiler için Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin ücretsiz sefer düzenleyeceği bildirildi. 15-20 Ocak tarihleri arasında 10.30-17.00 saatlerinde her gün saat başı Büyükşehir Belediyesi önünden, İstasyon Meydanı'ndan, İller Bankası Kavşağı'ndan ve Çukurova Üniversitesi'nden belediye otobüsleri fuar alanına ücretsiz sefer yapacak. Ziyaretçiler yine her gün saat başı fuar alanından hareket ederek alındıkları yerlere bırakılacak.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.