• BIST 9092.43
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9287
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

Cruise CEO'ları: Gemilerin sefere açılma zamanı geldi

Cruise CEO'ları: Gemilerin sefere açılma zamanı geldi
Miami-Dade İlçe Turizm ve Limanlar Komitesi'nin toplanısında buluşan Cruise CEO'ları “Artık yeter COVID ile birlikte nasıl yaşayacağımızı öğrendik” dediler.

MIAMI, Dünyanın dört bir yanındaki denizlere birkaç farklı yolcu gemisi geri döndü. ABD'de, koronavirüs salgını ve seyir halinde yaşanan sorunlardan bıkan Cruise Line şirketlerinin CEO'ları, tekrar hizmete dönme zamanının geldiğini söylüyor. Bahamalar'da demirleyen dünyanın dev yolcu gemileri beklerken Cruise CEO'ları “Artık yeter COVID ile birlikte nasıl yaşayacağımızı öğrendik” dediler. Cruise CEO'larının yorumları Miami-Dade İlçe Turizm ve Limanlar Komitesi'nin Perşembe günü yaptığı toplantıda geldi.

bahamalarda-demirleyen-dunyanin-dev-yolcu-gemileri-.jpg

NORWEGIAN: COVID ILE BIRLIKTE YAŞAMAYı ÖĞRENDIK
Norwegian Cruise Line Holdings CEO'su Frank Del Rio, "Yeter artık. Altı aydan fazla oldu. Sektör olarak biz, toplum olarak COVID ile birlikte nasıl yaşayacağımız konusunda çok şey öğrendik" dedi

Del Rio, "Tek istediğimiz, bunu çok, çok ciddiye aldığımızı gösterme fırsatı. Sağlık ve güvenlik, her gün duyduğumuz vızıltılı kelimelerdir, ancak bu, endüstrimizin sonsuza dek omurgası olmuştur" dedi.

CARNIVAL, BILIMSEL UZMANLARLA ÇALıŞıYOR
Carnival Corporation CEO'su Arnold Donald, şirketin bilime dayalı COVID-19 protokollerini geliştirmek için dünyanın dört bir yanındaki hükümetler, sağlık yetkilileri, tıbbi ve bilimsel uzmanlar ve paydaşlarla aralıksız çalıştığını belirtti. Kimsenin bir kruvaziyer gemisinde kıyı faaliyetlerinde olduğundan daha büyük bir risk yaşamasını istemiyoruz" dedi. Donald, sektördeki duraksamanın endüstri üzerinde muazzam ekonomik etki yarattığını kabul etti.

MSC CRUISES: DÖRT BAŞARıLı YOLCULUK IYI BIR BAŞLANGıÇ ​​
MSC Cruises CEO'su Rick Sasso, İtalya'da MSC Grandiosa tarafından tamamlanan dört başarılı yolculuğun tüm sektörü geri getirmek için iyi bir başlangıç ​​olduğunu söyledi. Hattın gemide yarattığı "balonun" mevcut ortamda seyahat etmenin en güvenli yollarından biri haline geldiğini belirterek, "Çabalarımız kapsamlı ve amansız oldu" dedi.

ROYAL CARIBBEAN: KARAYIPLER'E GÜVENLI DÖNÜŞ OLMALı
Royal Caribbean CEO'su Michael Bayley, turizmin Karayipler'e güvenli bir şekilde geri döndürülmesine yardımcı olacak bir görev gücünün eş başkanı olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 1743 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.