• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 19 °C

COVID19'dan sonra gidilecek en popüler seyahat noktaları

COVID19'dan sonra gidilecek en popüler seyahat noktaları
Aylarca pandeminin etkilediği kaygı, belirsizlik ve paniğe kapılmış duyguların ardından, iyimserlik nihayet yeniden su yüzüne çıkmaya başlıyor.

İSTANBUL - Aylarca pandemi ile süren kaygı, belirsizlik ve paniğe kapılan duyguların ardından, iyimserlik nihayet yeniden su yüzüne çıkmaya başlıyor. Bazı ülkeler sınırlarını yeniden açtı ve insanlar seyahatlerine yeniden başlamayı düşünüyor. 

Pandeminin ardından en güvenli seyahat noktalarından bazıları şöyle:

gezi.jpegİtalya (Amalfi Kıyısı)

İtalya, 37.000 ölüm ve neredeyse çeyrek milyon bildirilen vaka ile en çok etkilenen ülkeler arasındaydı. Bununla birlikte, sınırları yeniden açıldı ve turistler coşkulu yetenek ve enerjiyle dolup taşıyor. 

Güneye, otellerin koronavirüsü kontrol altına almak için katı önlemler aldığı güzel ve büyüleyici Amalfi Sahili'ne doğru ilerleyin. Muhteşem sahil şeridinin sunabileceği çok şey vardır, güzel manzaralara sahiptir ve yerel lezzetlerin tadını çıkarmak için çok sayıda harika restoranı vardır. 

Yunanistan (Korfu)

En çok etkilenen ülkelere göre 20 kat daha az ciddi koronavirüs vakası bildiren Yunanistan, Avrupa'nın en güvenli seyahat destinasyonlarından biri olarak kabul ediliyor. Pek çok gezgin için gastronomi, sürdürülebilir turizm, rahatlama, güneş, doğa ve kültürün karışımı rüya gibi bir tatildir ve Korfu tüm onay kutularını işaretler. 

Ada zengin bir tarihi geçmişe sahiptir ve güneş altında unutulmaz bir tatil geçirmenizi sağlar. Paradisiacal plajlar ve şarap tadım gezileri, paketin ve paketin bir parçasıdır. 

Avusturya (Viyana)

Avusturya, salgın açısından güvenli bir başka destinasyondur - Viyana, Avrupa şehirleri arasında en iyi yaşam kalitesini sunmaktadır. Tarih meraklısıysanız, büyülenmeye hazırlanın çünkü duyuları memnun etmek için antik yapılar ve anıtlarla dolu. 

gezi-001.jpegPortekiz (Braga)

Olaylar, miras ve yaşam deneyimleriyle dolu bir yer olan Braga, uzun yıllar üst üste gezginlerin en iyi cennetidir. Tarihte derinlemesine kökleşmiş ve kökleri, normları ve gelenekleriyle gurur duyan genç bir şehir. 

Braga, fantastik anıtlar, mağazalar ve sakin yaşamdan nefes kesici manzaralara ve dost canlısı yerel halka kadar birçok cazibe merkezine sahiptir. 

Şeker Plajı (St. Lucia)

St.Lucia, sınırları dünyanın her yerindeki ülkelere açık olduğu için tatilinizi geçirmek için en güvenli yerlerden biridir. Aslında, sadece 27 doğrulanmış vaka ile COVID'den sıfır ölüm olması o kadar güvenlidir. 

Süper yat sahipleri ve seçkin Hollywood tatilcileri için önemli bir nokta olan St. Lucia's Pitons arasında yer alan ultra göz alıcı Sugar Beach Resort keşfedilebilir. 

gezi-002.jpegMaldivler (Miriandhoo Adası)

Bildirilen 3.000 vaka ile takımadalar hızlı hareket etti ve kısıtlamalar getirdi. Neyse ki, Temmuz ortasından bu yana, cennet adaları hiçbir karantina kısıtlaması olmaksızın sınırlarını yeniden açtı. 

Bir yat ayırtın ve Maldivler'in meşhur olduğu adayı seveceksiniz. Ya da belki aradığınız küçük bir Ar-Ge ise, Westin Malives Miriandhoo Resort, özel bir sağlıklı yaşam merkezi ve lüks su villaları içeren tamamen çarpıcı ve pastoral bir kaçış sunuyor. 

Polonya (Zalipie)

Doğa ile yeniden bağlantı kurmaya ve Zalipie'nin dış mekan sanat eserlerine hayran olmaya hazırsanız, burayı salgınlara karşı güvenli bir sonraki varış noktanız yapın. Çarpıcı tablolar ve kalp ve ruha hitap eden basit şeylerle gelişen Zalipie, kesinlikle kova listenizde olması gereken muhteşem bir destinasyondur

Bu haber toplam 1240 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.