• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 23 °C

COVID protokolünü bozan yolcu gemiden indirildi

COVID protokolünü bozan yolcu gemiden indirildi
İtalya'nın Catania kentinde kıyı gezisi sırasında COVID protokolünü bozan yolcu AIDA Cruises yolcusu gemiye alınmadı

CATANIA- İtalya'nın Catania kentinde bir kıyı gezisi sırasında COVID-19 protokollerini ihlal eden AIDA Cruises'a bağlı AIDAblu gemisindeki bir yolcunun gemiye geri dönmesine izin verilmedi. Kruvaziyer şirketi sözcüsü, yolcunun seyahat grubundan ayrılarak virüse karşı alınan önlemlere ilişkin protokolleri bozduğunu söyledi

aidablu-.jpg

YOLCULAR COVID 19 KURALLARıNA UYMALI
Sözcü, e-posta yoluyla yaptığı açıklamada şöyle dedi: "En yüksek sorumluluğumuz ve en önemli önceliklerimiz uyumluluk, çevrenin korunması ve misafirlerimizin, mürettebatımızın, kıyı çalışanlarının ve gemilerimizin ziyaret ettiği kişilerin ve toplulukların sağlığı, güvenliği ve refahıdır. Halen AIDA ile yapılan yolculuklarda misafirlerin yalnızca gemide seyahat ederken değil, düzenlenen kıyı gezilerinde koyulan Covid 19 kurallarına uymaları gerekiyor. Tüm konuklar, çıkmadan önce ve kıyı gezileri başlamadan önce bu protokolden haberdar ediliyor."
 

aidablu--001.jpg

YOLCU UÇAKLA EVİNE GÖNDERİLDİ
AIDA, yolcunun gemiye yeniden binmesi engellendikten sonra evine dönmesi için uçakta yer bulmasına yardım edildiğini belirtti. Koronavirüs salgını Alman kruvaziyer hattında seferleri iptal etmeye zorladığından beri AIDA tarafından yapılan ilk yolculuk oldu. AIDA ve Costa Cruises, COVID-19 yasaklamasından sonra Avrupa'da deniz yolculuğuna geri dönen ilk iki Carnival Corp. kruvaziyer hattıdır.

aidablu--002.jpg
PROTOKOLE UYMAYAN YOLCULAR GEMİYE ALINMIYOR
Carnival sözcüsü, bir yolcunun koronavirüs protokollerini bozduğu için gemilerden birine dönmesinin engellendiği ilk vaka olduğunu söyledi.
Cruise Critic'in bildirdiğine göre , başka bir kruvaziyer hattı olan MSC Cruises, Napoli'de organize bir turdan ayrıldıktan sonra Ağustos ayında dört kişilik bir ailenin gemiye binmesini dengellidi.
TUI Cruises, Yunanistan'da bira almak için bir gruptan ayrılan iki yolcuyu gemiye almadı.

CDC, ABD'deki gemi seferleri için en azından Ekim ayı sonuna kadar sefer yapılmayacağını bildirdi. ABD'de yolculuklar yeniden başladığında, yolcuların benzer sağlık protokollerini izlemesi gerekeceği belirtildi.

Bu haber toplam 1622 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.