• BIST 9561.21
  • Altın 2487.075
  • Dolar 32.5065
  • Euro 34.8082
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

Costa Cruises, Eylül ayında yolculuğa yeniden başlıyor

Costa Cruises, Eylül ayında yolculuğa yeniden başlıyor
Costa Cruises, İtalya'nın en iyi destinasyonlarını güvenli bir şekilde yeniden keşfetmenize olanak tanıyan, Eylül ayında yolculuğunun yeniden başlatılması için iki yeni güzergah sunuyor.

TRIESTE - Costa Cruises, İtalya'nın en iyi destinasyonlarını güvenli bir şekilde yeniden keşfetmenize olanak tanıyan, Eylül ayında yolculuğunun yeniden başlatılması için iki yeni güzergah sunuyor.

Costa Deliziosa , 6 Eylül - 27 Eylül tarihleri arasında Trieste'den her Pazar günü yola çıkacak ve konuklara Puglia'daki Bari ve Brindisi, Calabria'daki Corigliano-Rossano, Sicilya'da Siracusa ve Catania gibi Güney İtalya'da cazibe, tarih ve kültür açısından zengin beş destinasyonu yeniden keşfetme imkanı verecektir.

Costa Diadema , 19 Eylül'de Cenova'dan, Akdeniz'in batısındaki muhteşem İtalyan sanat şehirleri ve sahil beldelerine uğrayacak: Civitavecchia / Roma, Napoli, Palermo, Cagliari ve La Spezia.

İki yeni Costa Cruises güzergahı, epidemiyolojik senaryonun son evrimi göz önüne alındığında, sorumlu ve güvenli bir yeniden başlatma sağlamak için yalnızca İtalyan misafirlere ayrıldı

Halen mevcut olan kalkışlar Costa Deliziosa için 6, 13, 20 ve 27 Eylül ve Costa Diadema için 19 Eylül. Önümüzdeki haftadan itibaren şirketin web sitesinde ve seyahat acentelerinde satışa sunulacaklar. Önceden rezervasyon yaptıran konuklar, önümüzdeki birkaç gün içinde yolculukları hakkında daha fazla bilgi alacak.

İki güzergahın tüm destinasyonları yalnızca Costa tarafından düzenlenen korumalı kıyı gezileri ile ziyaret edilebiliyor.

costa-deliziosa--002.jpgCosta Deliziosa o misafirler tek tatil tekliflerin inanılmaz bir çeşitlilik yeniden keşfetmek için izin verdiğinden güzergah gerçekten benzersizdir. Trieste'nin mitteleuropean atmosferlerinden, muhteşem Etna yanardağıyla Katanya'nın barok harikalarına; karakteristik dar sokaklarıyla eski Bari kentinden, Siraküza'daki muhteşem Ortigia adasına; Salento'yu ziyaret etmek için başlangıç ​​noktası olan Brindisi'nin eski kentinden meyan kökü müzesine ve Corigliano-Rossano'daki Sila Milli Parkı'na. Kosta kıyı gezileri, misafirleri, yerel mutfağı tatmak için gastronomik güzergahlarla Lecce, Ostuni, Otranto, Gelibolu, Noto Taormina, Modica, Ragusa, Sibari gibi uğrak limanlarının yakınındaki güzel yerleri ziyaret etmeye de götürecektir.

Costa Diadema güzergah birlikte harika güneş ve deniz ile deniz tatil ile misafirler kültür ve tarih için olağanüstü şehirler keyfini çıkarmanızı sağlar. Cenova, Roma, Napoli ve Palermo, İtalya'nın sunduğu en iyilerin gerçek sembolleri. Cagliari ve La Spezia'da konuklar hem Sardinya'daki Poetto Plajı gibi güzel plajlarda bir gün geçirebilir hem de Floransa, Pisa, Lerici ve Cinque Terre gibi büyüleyici yerleri ziyaret edebilirler.

Şirket, misafirlerin, mürettebatın ve yerel toplulukların güvenliğine saygı gösterirken, tatillerini daha iyi geçirmelerini sağlamak amacıyla filosu için Costa Güvenlik Protokolünü geliştirdi. Costa Safety protokolü, COVID-19 durumuna yanıt olarak hem gemide hem de karada seyir deneyiminin tüm yönleriyle ilgili çok kapsamlı bir önlem ve prosedürler setidir. Halk Sağlığı alanında bağımsız bilimsel uzmanlardan oluşan bir panel tarafından desteklenen Costa Güvenlik Protokolü, İtalyan Hükümeti ve Avrupa (AB Sağlıklı Ağ Geçitleri) yetkilileri tarafından tanımlanan sağlık protokolleriyle uyumludur. Protokol, senaryonun gelişimine ve tıbbi bilgilere göre sürekli güncellenecektir.

Şirket ayrıca, Bayrak Devleti yetkililerine, İtalyan Bölgelerine, yerel kurumlara, sağlık otoritelerine, liman müdürlüklerine, limanlara ve terminallere ve RINA'ya, sorumlu, sorunsuz ve iyi organize edilmiş bir uygulama sağlamak için gösterdikleri sürekli destek ve işbirliği için teşekkür eder. Costa Deliziosa ve Costa Diadema'nın yeni güzergahlarının tüm uğrak limanlarında seferlerin yeniden başlatılması için İtalyan Hükümeti tarafından onaylanan yeni düzenlemeler ve protokollere uyacak.

Costa Cruises, Ekim 2020'den itibaren artan sayıda gemi ile ek güzergahlar sunmak amacıyla ilgili makamlarla birlikte çalışarak epidemiyolojik durumun gelişimini sürekli olarak izlemeye devam edecek.

costa-deliziosa--003.png

Costa Cruises'ın diğer seferleri 30 Eylül 2020'ye uzatıldı

Costa Cruises, İtalyan hükümetinın gemiler için seyir faaliyetlerinin askıya alınmasını 30 Eylül 2020'ye kadar uzattığını açıkladı.

Costa Cruises’ın açıklaması şöyle

İtalyan hükümeti, kruvaziyer operasyonlarının yeniden başlatılmasını resmen onayladı ve İtalya limanlarından operasyonların yeniden başladığını duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Başlangıçta, İtalyan misafirlerimiz için özel olarak ayrılmış İtalyan limanlarımızdan kademeli olarak yeniden başlatılacaktır .

Misafirler, mürettebat ve uğrak limanları için en üst düzeyde güvenlik sağlamak amacıyla ve sorumlu bir yeniden başlatma kararı doğrultusunda Costa Deliziosa'nın Trieste'den, Costa Diadema'nın ise Eylül ayında Cenova'dan ayrılacağını duyuruyoruz. ve sadece İtalyan limanlarına uğrayacak.

En son gelişme, güvenli seyahat koşullarının henüz Avrupa'daki tüm destinasyonlarda yerine getirilmediğini göstermektedir. Bu nedenle, maalesef mecburen filodaki diğer tüm gemiler için seyir faaliyetlerinin askıya alınması 30 Eylül 2020'ye kadar uzatıldı.

Gerçekten unutulmaz bir tatil olması için, bir yolculuğun her şeyden önce hoş ve rahatlatıcı bir deneyim olması gerektiğini biliyoruz. Bu nedenle, uluslararası, ulusal ve yerel de dahil olmak üzere her seviyeden yardım alarak yeni prosedür ve protokollerin uygulanmasına azami dikkatimizi verdik . COVID-19 durumuna verilen yanıtta ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz ve gerekirse güncellemeler sağlayacağız.

Bu haber toplam 3110 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.