• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 21 °C

Costa Cruise Line bazı seferlere devam ediyor

Costa Cruise Line bazı seferlere devam ediyor
Costa Deliziosa sadece İtalyan limanlarında duracaktır yedi günlük yelken için mükemmel bir resim gününde Trieste yola çıktı. Ancak ertesi gün Costa, Güney Amerika'da 2020-21 sezonunu iptal edeceğini açıkladı.

CENOVA-Carnival Corporation'ın bir bölümü olan Costa Cruises için m

Hem iyi, hem kötü habervar. Costa’nın bazı şeferleri iptal edilirken bazıları hizmete geri döndü.

Sektör genelinde kapanıştan bu yana ilk kez, bir Costa Cruises gemisi, 6 Eylül Pazar günü yolcuları karşıladı ve yola çıktı. Hem sağlık protokolleri hem de kimin yelken açmasına izin verildiği konusunda birçok kısıtlama olsa da - ileriye doğru büyük bir adımdı ve denize dönme endişesi olan birçok kruvazöre umut veren bir andı.

Costa Deliziosa sadece İtalyan limanlarında duracaktır yedi günlük yelken için mükemmel bir resim gününde Trieste yola çıktı. Ancak ertesi gün Costa, Güney Amerika'da 2020-21 sezonunu iptal edeceğini açıkladı.

Sonuç olarak, Kasım 2020 ile Nisan 2021 arasında Costa Fascinosa , Costa Luminosa ve Costa Pacifica gemisinde planlanan ve Güney Amerika dışına çıkılması planlanan tüm yolculuklar durduruldu.

costa-victoria--008.jpgCosta Luminosa Güney Amerika'dan bu sezon yelken olmayacak ve hiçbir kelime o dönersiniz nerede ve ne zaman henüz yoktur. (Costa Cruises'ın izniyle)

Hattın Güney Amerika operasyonlarının yönetici başkanı Dario Rustico, "Costa Cruises 72 yıldır Güney Amerika'da kesintisiz seyrediyor ve burada çalışmaya devam edeceğimizi taahhüt ediyoruz" dedi. Aslında, mevcut sezon iptal edilmiş olsa bile, Costa bir sonraki sezon için rezervasyonları açtı.

Rustico, "2021-22 sezonunda bölgedeki operasyonları iki gemiyle yeniden başlatmayı dört gözle bekliyoruz," diyen Rustico, "gemilerimizde İtalya'nın en iyilerini ve Güney Amerikalı konuklarımıza eşsiz ve aynı zamanda özel bir deneyim sunmaya devam ediyor." 

Bu rezervasyonlar 8 Eylül Salı günü satışa çıkacak.

Şu anda işler devam ederken, şirket Costa Favolosa'nın 5 Aralık 2021'de Santos'tan hizmete dönmesini bekliyor . Gemi, ülkenin kuzeydoğu bölgesini ziyaret eden bir dizi 6 ve 7 gecelik sefer yapacak. Gemi ayrıca üç ve dört gecelik üç mini yolculuk, ayrıca Noel ve Yılbaşı arifesi yolculukları yapacak.

Bu arada Kosta Pacifica , Prata bölgesinden 7-8 gece sürecek yolculuklarla bölgeye dönecek.

Costa Cruises, Carnival Cruise Line, Princess Cruises, Holland America Line, Seabourn, P&O Cruises (hem Birleşik Krallık hem de Avustralya), Aida Cruises ve Cunard'ı da işleten Carnival Corporation'ın bir bölümüdür.

Bu haber toplam 1151 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.