• BIST 12444.21
  • Altın 6563.41
  • Dolar 49.1549
  • Euro 55.1001
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 21 °C

Corendon'un biyan ekibi

Corendon'un biyan ekibi
Corendon Havayolları'nın Amsterdam-Bodrum ve Amsterdam-İzmir uçuşlarında hanımlardan oluşan uçuş personeli Hollanda'da büyük yankı uyandırdı

İSTANBUL- Corendon Havayolları'nın Amsterdam-Bodrum ve Amsterdam-İzmir uçuşlarında tamamı hanımlardan oluşan uçuş personeli Hollanda'da büyük yankı uyandırdı.
Kaptan Pilot Mualla Jonkman, FO Nihal Bardakçı, Kabin Amiri Seda Özturan, kabin personelleri; Ebru Şimşek, Sultan Çetinkol ve Gülşah Çetinkaya"dan oluşan uçuş ekibi Hollanda"da yayın yapan ulusal kanalların ve Schiphol Havalimanı Televiyonu"nun yoğun ilgisiyle karşılandı.



Corendon ekibiyle röportaj yapan TV kanalları haberi ana haber bültenlerine taşırken; Kaptan Pilot Mualla Jonkman, kendilerini gören yolcuların; “Kaptan nerede” diye sorduklarını ifade ederek, kadınların çalıştıkları her meslekte özenli ve dikkatli işler çıkardığını belirtti.
Uçak yolcularının da sempatisiyle karşılanan uygulama, kadınların cesaretlendirilmesi açısından güzel bir örnek olarak dikkat çekti.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.