• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 14 °C

Corendon’dan Salomon Cappadocia Ultra-Trail®’e sponsorluk

Corendon’dan Salomon Cappadocia Ultra-Trail®’e sponsorluk
Salomon Cappadocia Ultra-Trail®’in co-sponsorları arasında bu yıldan itibaren “İlklerin Havayolu” Corendon Airlines da yer alacak.

ANTALYA - Türk sporunun en büyük destekçilerinden Corendon Airlines, sponsorluk desteği verdiği uluslararası organizasyonlara bir yenisini daha ekledi. Argeus Travel & Events tarafından her yıl Ekim ayında Kapadokya’da gerçekleştirilen patika koşusu yarışı Salomon Cappadocia Ultra-Trail®’in co-sponsorları arasında bu yıldan itibaren “İlklerin Havayolu” Corendon Airlines da yer alacak.

16-17 Ekim 2021 tarihlerinde yedinci kez gerçekleştirilecek organizasyon, Corendon Airlines’ın desteğiyle katılımcı sayısını da artıracak. Sporculara peribacalarının çevresinde, tarihle iç içe koşma imkanı sunan organizasyona yerli-yabancı 3.000’e yakın sporcunun katılması bekleniyor.

salomon-cappadocia-ultra-trail.jpgCorendon Airlines yurtdışı tanıtım ve ulaşım desteği de sunacak

Yurtdışındaki iletişim gücüyle ülkemizin tanıtımına büyük destek sağlayan Türkiye merkezli markalardan biri olan Corendon Airlines, bu gücünü Salomon Cappadocia Ultra-Trail® için de kullanacak ve yurtdışından Kapadokya’ya gelecek atletlere ulaşım seçenekleri de sunacak.

salomon-cappadocia-ultra-trail-001.jpgTeam Corendon koşu ekibi de Kapadokya’da yarışacak

Ayrıca altı yıl önce kurulan ve 38 Corendon Airlines çalışanının yer aldığı Team Corendon koşu ekibi de Kapadokya’nın parkurunda yarışacak. Dünya ve Avrupa’yı Türkiye bağlayan Corendon Airlines çalışanları, bu kez peribacalarının eteklerinde koşacak.

salomon-cappadocia-ultra-trail-003.jpg

Corendon Airlines özel uçuş paketleriyle Kapadokya’ya gelecek olan sporcu ve sporcu yakınları ise unutulmaz bir hafta sonu deneyimi yaşayacak. Corendon Airlines, keyifli ve heyecanlı yarış deneyimi için tüm ultra atletleri 16-17 Ekim’de Kapadokya’ya bekliyor.

salomon-cappadocia-ultra-trail-002.jpgCorendon Airlines geçmişten bugüne, yurtiçi ve yurtdışında Anadolu Efes Spor Kulübü, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Fraport TAV Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor, Altınordu Futbol Kulübü, FC. Nurnberg Futbol Takımı, Bike Aid Bisiklet Takımı, Türk Korfbol Takımı, Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, İTÜ Basketbol Takımı, Akdeniz Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı, ITU Honeybees Quidditch Takımı, ITU Ultimate Frizbi Takımı, Corendon-Circus Bisiklet Takımı, Hollanda Kadın Milli Voleybol Takımı, Hollanda Milli Buz Hokeyi Takımı, Haarlem Corendon Kinheim Beyzbol Takımı, DEÜ Solaris Güneş Arabaları Ekibi, Tahtalı Run to Sky powered by Corendon Airlines ve profesyonel yol bisikleti yarışı Tour of Antalya’ya sponsorluk desteği vermişti.

Bu haber toplam 1276 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.