• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Corendon'da yeni yıla yeni logo!

Corendon'da yeni yıla yeni logo!
Corendon, daha dinamik, daha güçlü, daha zamansız yeni logolarını ilk kez bu organizasyonla herkesten önce çalışanları ile paylaştı.

ANTALYA- Hollanda ve Belçika’dan Türkiye’ye en fazla turist getiren ve bünyesinde kendine ait havayolu şirketi ve otelleri olan grup, 17 yıldır kullanılan logolarını 2015 ile birlikte yeniledi. Daha dinamik, daha güçlü, daha zamansız bir logonun lansmanını yapan grup, yeni logolarını ilk kez bu organizasyonla herkesten önce çalışanları ile paylaştı.

corendon-logo2.20141226103158.jpg

Corendon’dan Yeni Yıla Yeni Logo!

Gelişen şirket organizasyonlarının dinamizmini anlatır bir forma sokmak ve günümüzün değişen pazarlama trendlerine ayak uydurmak sebebiyle logolarını yenileyen grup Hollandalı bir reklam ajansına logolarını tasarlatmadan önce profesyonel bir pazar araştırması yaparak Corendon’un Avrupa’da ve Türkiye’de nasıl algılandığını ölçtürdü.

Pazar araştırmalarının neticesinde “hem yetişkinlere hem çocuklara cazip gelecek”, “tatili çağrıştıracak”; “eğlenceli” ve “zamansız” bir algı yaratmak amacıyla yeniden tasarlanan logonun görsel gücü ve akılda kalıcılığının daha yüksek olmasına özen gösterildi.
Hollanda, Almanya ve Belçika’daki tur operatörlerinin yanı sıra bünyesinde Corendon Havayolları, Corendon Touristic ve Corendon Hotels and Resorts gibi turizmin farklı dalalrında söz sahibi şirketler barındıran grup 2014 yılında adından özellikle Bodrum Çeşme ve Amsterdam’da yeni aldığı oteller ile söz ettirmişti.

corendon5.jpg
Hazan ve Yildiray Karaer

batuhan-karaer.20141225121655.jpg
Batughan ve Mujgan Karaer

Türkiye’nin en büyük turizm gruplarından Corendon yeni yılı dün gece tüm çalışanları ile birlikte Sahne Bar’da düzenlediği coşkulu bir kutlama ile karşıladı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen yılbaşı etkinliği ile tüm yıl boyunca çalışarak başarılı bir sezon geçiren ekip streslerini doyasıya eğlenerek attı.

corendon4.jpg
Yildiray Karaer ve sanatçı Soner Olgun

Tüm çalışanların eşleri ile birlikte katıldığı gecede, ünlü müzisyen Soner Olgun, Corendon personeline özel en güzel şarkılarını söyleyerek geceye ayrı bir renk kattı.

soner-olgun.jpg

corendon1-.jpg
Erhan Bayram ve Yildiray Karaer ile arkadaşları

Gecede yılbaşı pastasını şirketin en genç ve yaşça en büyük personeli ile birlikte kesmeyi tercih eden Corendon Airlines CEO’su Yıldıray Karaer, başarı ile tamamladıkları 2014 turizm sezonu için tüm çalışanlarına teşekkür etti.

corendon2.jpg
Corendon Touristic Ekibi

corendon3.jpg
Kadir Demirel ve Ugur Temur

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.