• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

ÇokÇok restoran 1 yaşında

ÇokÇok restoran 1 yaşında
Tayland mutfağının farklı mezzetlerini sunan ve İstanbul’ yepyeni bir konsept kazandıran ÇokÇok birinci yılını düzenlenen yaşgünü partisi ile kutladı

Özkan Altıntaş -Bora Özgen / Türkiye Turizm


İSTANBUL- Tayland mutfağının farklı mezzetlerini sunan ve İstanbul’ yepyeni bir konsept kazandıran ÇokÇok Thai Restaurant birinci yılını düzenlenen yaşgünü partisi ile kutladı. Bir yıl içinde kendilerini ziyaret eden müşterilerini ve zeçkin konuklarını ağırlayan ÇokÇok Thai Restaurant birinci yıl pastasını keserek “İyiki doğdun Çok Çok”denildi. Taylandlı dansçının gösterisi ilgiyle izlendi.
ÇokÇok Thai Restaurant‘ın doğum günü partisinde konuklara egzotik içkiler ve Tayland mutfağının özel örnekmleri ikram edildi.



ÇokÇok Thai Restaurant yemeklerle uyum sağlayan koteylleri ve uzakdoğu mutfağından sunduğu yemeklerle İstanbul’un en iyi ikinci Uzakdoğu restoranı seçildi.
Tepebaşı Meşrutiyet Caddesi 51 numarada bulunan ve iç dekorasyonu ile farklılık gösteren ÇokÇok Thai Restaurant, iki ortak Taylandlı ünlü mimar Tan Kay Ngee ile Bekir Kaya’nın işbirliğinde kuruldu. Genel Müdür Şakir Yılmaz, Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nü ise Makbule Hacıömeroğlu yürütüyor.
ÇokÇok Thai Restaurant’ın doğum günü partisine İstanbul’da bulunan büyükelçilikler, konsolosluklar, yabancı şirketlerin temsilcileri, sanatçılar, turizm yazarları  ile seçkin konuklar katıldı.


ÇokÇok Thai Restaurant’ın Müdürü Şakir Yılmaz konuklarla


Tayland Konsolosluğu Ticaret Ateşe Jirawuth Suwanna-arj, Singapore Airlines Türkiye Genel Müdürü Terence Lim, Kabin Görevlileri Konaklama ve Transfer Müdürü Phillip Cotta, Personel Müdür Yardımcısı Jason Pan gecenin özel konukları oldular.




İstanbul Kongre ve Ziyafet Müdürü Handan Boyce eşi ve ÇokÇok Thai Restaurant'ın ortağı Bekir Kaya










TurkiyeTurizm.com Haber Müdürü Bora Özgen'den Thai usulu selam


İstanbul’un eğlence hayatından konuklar yanında ATV’den dergiler grubundan Meral Küçüköz ile Zeynep Kayahan Taylan usulü yataklarda uzanarak ÇokÇok Thai Restaurant'ın tadını çıkardılar.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.