• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Club Med TripAdvisor şampiyonu

Club Med TripAdvisor şampiyonu
atilcilerin otel ve tesisleri puanladığı TripAdvisor sitesi tarafından her yıl geleneksel olarak verilen TripAdvisor Ödülleri’nin 2015 yılındaki sahipleri belli oldu

İSTANBUL- Tatilcilerin otel ve tesisleri puanladığı TripAdvisor sitesi tarafından her yıl geleneksel olarak verilen TripAdvisor Ödülleri’nin 2015 yılındaki sahipleri belli oldu! Milyonlarca TripAdvisor kullanıcısı, Asya’dan Avrupa’ya farklı kıta ve bölgelerdeki Club Med tesislerini 24 ödüle layık gördü! Antalya’daki Club Med Palmiye’nin Avrupa’nın en iyi 6. aile oteli olarak seçildiği ödüller, tatilcilerin tercihlerinde belirleyici rol oynuyor.

club-med-2015-tripadvisor3.jpg

Premium Her Şey Dahil tatil konseptinin yaratıcısı ve dünyadaki lider uygulayıcısı Club Med, milyonlarca tatilcinin otelleri, tesisleri, uçuşları ve seyahat paketlerine dair görüşlerini paylaştığı TripAdvisor platformunun geleneksel “Travellers’ Choice” (Tatilcilerin Seçimi) ödüllerinde, dünyanın dört bir yanındaki tesisleriyle 24 ödül birden kazandı.

“Mükemmel tatil” deneyimini sunma alanında en prestijli ödüllerden biri olan TripAdvisor Travellers’ Choice ödülleri için, her yıl olduğu gibi bu yıl da milyonlarca seyahatsever, gittikleri tesisleri, otelleri ve tatil köylerini puanladı. Meksika’dan Karayiplere, Türkiye’den Fransa’ya, Afrika’dan Asya’ya kadar birbirinden farklı bölgelerde tatilcilere her şey dahil Premium tatil deneyimi sunan Club Med tesisleri farklı kategorilerde 24 ödülün sahibi oldu. Club Med’in Türkiye’deki tesislerinden Antalya Club Med Palmiye, TripAdvisor kullanıcıları tarafından, ailelere yönelik en iyi oteller kategorisinde Avrupa’da 6., Dünyada ise 18. olma başarısını gösterdi.

Fransa’da ailelere yönelik 1 numaralı otel: Club Med Peisey-Vallandry – Paradiski
Fransa’nın önemli kayak merkezlerinden Paradiski’de bulunan Club Med Peisey-Vallandry, TripAdvisor kullanıcıları tarafından Fransa’nın 1 numaralı aile oteli seçildi. Kayak ve snowboard dışında buz mağaraları ve kar kızağı gibi serüvenleri de misafirlerine sunan Peisey-Vallandry, çocuklara özel eğlenceli kulüpleriyle de tanınıyor.

Fransa’nın en iyi 2. aile oteli: Club Med Valmorel – Grande Domaine
Club Med, TripAdvisor ödüllerinde, Fransa’nın aile otelleri kategorisinde ikinci sırayı da kimselere kaptırmadı. Fransa’nın doğal parkurlarıyla meşhur kayak merkezi Grande Domaine’de yer alan Club Med Valmorel, bir ailenin tüm üyeleri için cazip eğlenceleri, benzersiz konforu ve lüks şartlarıyla ailelerin gözdesi oldu.

Afrika’nın 2 numaralı aile oteli: Club Med La Pointe aux Cannoniers
Bembeyaz kumsalları, sımsıcak halkı ve muhteşem doğal güzellikleriyle Afrika’nın doğusunda bir inci gibi parlayan Mauritius adasında yer alan Club Med La Pointe aux Cannoniers, TripAdvisor kullanıcıları tarafından Afrika kıtasının en iyi 2. aile oteli seçildi. Wakeboard’dan okçuluğa, scuba diving’den yemek kurslarına kadar 7’den 70’e herkesin beğenisine göre faaliyetler sunan tesis daima yeşilliklerle kaplı dağlar, rengarenk bahçeler ve çarpıcı güzellikte bir plajla çevrili.

2016 Kış Sezonu erken rezervasyonları 18 Mart’ta başlıyor!
Club Med’in premium tatil deneyimini TripAdvisor şampiyonu tesislerde yaşamak isteyenler, en iyi fiyat garantisi ile erken rezervasyon avantajından yararlanabiliyor. 2016 kış sezonu için başlayan erken rezervasyon uygulamasından yararlanarak %15 indirimle ve en iyi fiyat garantisiyle unutulmaz bir tatili bugünden planlamak mümkün!

club-med-2015-tripadvisor2.jpg

TripAdvisor ödülü alan diğer Club Med tesisleri şöyle:

Aileler için En İyi 25 Otel – Meksika
#4 Club Med Ixtapa Pacific
#8 Club Med Cancun Yucatan

Aileler için En İyi 25 Otel – Karayipler
#13 Club Med Punta Cana
#18 Club Med La Caravelle

Aileler için En İyi 25 Otel – Dünya
#18 Club Med Palmiye
#21 Club Med Gregolimano
#22 Club Med Siai Bay

Aileler için En İyi 25 Otel – Avrupa
#6 Club Med Palmiye
#8 Club Med Gregolimano

Aileler için En İyi 25 Otel – Asya
#10 Club Med Bintan Island
#15 Club Med Bali
#23 Club Med Cherating Beach

Aileler için En İyi 25 Otel – Afrika
#2 Club Med La Pointe aux Canonniers
#4 Club Med La Plantation d’Albion
#10 Club Med La Palmeraie
#16 Club Med Djerba la Douce
#20 Club Med Agadir

Aileler için En İyi 25 Otel – Malezya
#3 Club Med Cherating Beach

Tesisler ve kampanyalarla ilgili ayrıntılı bilgi için: www.clubmed.com.tr 

Club Med hakkında
Gilbert Trigano ve Gérard Blitz tarafından 1950 yılında kurulan Club Med, “Premium Her Şey Dahil” tatil konseptinin dünyadaki ilk geliştiricisi ve uygulamacısıdır. “Mutluluğun Kimyası” kavramını sürekli olarak geliştirmeye odaklanan Grup, dünya turizm pazarında lüks, dostane, çok kültürlü ve Premium Her Şey Dahil tatil anlayışının küresel uzmanı olma misyonuyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Halihazırda Türkiye’de Antalya Palmiye, Antalya Kemer ve Bodrum Palmiye olmak üzere üç tesis işleten Club Med’in Karayiplerden Fransız Alplerine, Avrupa’dan Hint Okyanusu’na ve Kuzey-Güney Amerika’dan Asya’ya kadar 70’den fazla tesisi ve Club Med 2 Cruise Yelkenlisi bulunuyor. www.clubmed.com.tr
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.