• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Çırağan Palace Kempinski İstanbul 30. Yılını Kutluyor

Çırağan Palace Kempinski İstanbul 30. Yılını Kutluyor
30. yıl dönümünü kutlayan Çırağan Palace Kempinski İstanbul, tarihi ve görkemiyle görenleri heyecanlandıran, görmeyenleri de meraklandıran başlı başına bir ikon

İSTANBUL -  Tarihi 17. yüzyıla dayanan Çırağan Sarayı, geçmişinin asaletiyle lüksü birleştirirken, tam 30 yıldır dünyanın dört bir yanındaki seyahat tutkunlarına ve turizm sektörüne ilham kaynağı oluyor. Bu yıl, en köklü ve lüks otel gruplarından Kempinski markası yönetiminde 30. yıl dönümünü kutlayan Çırağan Palace Kempinski İstanbul, tarihi ve görkemiyle görenleri heyecanlandıran, görmeyenleri de meraklandıran başlı başına bir ikon.
Eşsiz tarihi, ihtişamlı mimarisi, İstanbul Boğazı üzerindeki benzersiz konumu ve 30 yıldır sunduğu en üst düzeydeki kişiselleştirilmiş servisiyle dünya çapında ödüller alarak başarısını defalarca taçlandırdı. Destinasyon tanıtma konusundaki öncü misyonuna ek olarak, Türk misafirperverliğini ve lüksü bir arada sunan Çırağan Palace Kempinski İstanbul adeta bir otelden fazlası.
Açıldığı günden bu yana kraliyet aileleri, ülke başkanları ve dünyaca ünlü sanatçılar dahil olmak üzere sayısız önemli ismi ağırlamaya devam ederken; şehri dünyaya tanıtan etkinlikler, uluslararası toplantılar ve seçkin düğünlere de ev sahipliği yapıyor.

ciragan-palace-kempinski-istanbul.jpg
ciragan-palace-kempinski-istanbul-001.jpg

ciragan-palace-kempinski-istanbul-010.jpg

Çırağan Palace Kempinski İstanbul Genel Müdürü ve Kempinski Residences Türkiye Bölge Direktörü Ralph Radtke; “Tam 30 yıldır bu efsaneyi tüm ekip arkadaşlarımızla yaşatmak bizim için büyük bir onur. Duydukları güven ve sadakat için tüm değerli konuklarımıza ve iş ortaklarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Seyahat endüstrisine ve sektöre bir yandan ilham olurken, umuyoruz ki daha sağlıklı günlerde bu önemli tarihi zamanları coşkuyla ve birlikte de kutlayabileceğiz. Yıl boyunca 30. yıl dönümümüz için birbirinden özel deneyimler sunmaya da devam edeceğiz” dedi.

ciragan-palace-kempinski-istanbul-002.jpg

30. Yıla Özel Pasta Çırağan Palace Shop’ta

Çırağan Sarayı’nın yepyeni bir hizmet olarak sunduğu, “Çırağan Palace Shop’’ online web sitesinden 30. yıla özel hazırlanan bir pasta sipariş edilebiliyor. Kempinski Hotels yönetiminde 30. yıl kutlanırken, markanın doğduğu ülke Almanya’nın da dünya çapında şöhrete sahip “Karaorman pastası’’ Çırağan Sarayı yorumu ile sunuluyor. Otelin açıldığından bu yana en beğenilen pastalarından biri olan “Karaorman pastası”, yıl boyunca web sitesinden sipariş edilebilecek. Siparişleriniz için: www.ciraganpalaceshop.com

ciragan-palace-kempinski-istanbul-004.jpg

30. Yıl Saray Süit Konaklama Deneyimi

Misafirler zamanda yolculuğu ve ayrıcalıklı bir deneyimi Saray süitlerde konaklayarak yaşayabilecekler. Tarihi Saray bölümünde yer alan süitlerin özel bir girişi ve lobisi bulunurken; kâhya hizmeti, tarihe dair mimari dokunuşların bulunduğu yüksek tavanlı süitler konaklamada deneyimlenecek ayrıcalıklardan sadece bazıları. Yıl dönümüne özel olarak yaratılan cazip tekliflerle birleştirilen konaklamalar tüm yıl boyunca geçerli iken, rezervasyon yapılma tarihi ise sadece 31 Ocak 2021’e dek geçerli.

ciragan-palace-kempinski-istanbul-006.jpg

30. Yıl Berthold Paketi

Kempinski markasının kurucusu ve yeme-içme endüstrisinde dünyadaki öncülerden biri olan Berthold Kempinski’den ilham alarak oluşturulan bu paket, günlük leziz sabah kahvaltısı ile lüks odalarda konaklama imkânıyla sunuluyor. Paketin yıldızlarından biri de Saray bahçelerinde yer alan yepyeni pop-up mekân “Berthold”da Boğaz’a karşı özel bir yeme-içme deneyiminin dahil olması.

ciragan-palace-kempinski-istanbul-008.jpg

30. Yıla Özel İstanbul Deneyimi

Çırağan Palace Kempinski, doğduğu şehir İstanbul ve değerli konuklarına bu konaklama paketiyle teşekkür ediyor. Lüks bir araçla otelden alınıp, şehrin hikayesinin özel bir rehber eşliğinde dinleneceği şehir turunun dahil olduğu bu paket ile lüks odalarda konaklama ve kahvaltı da sunuluyor.
 

Bu haber toplam 5961 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.