• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Cipriani’den özel trüf menusu

Cipriani’den özel trüf menusu
Levent’te iş dünyasının kalbinde, The Istanbul EDITION’ın girişinde hizmet veren Cipriani yeni sezona birbirinden lezzetli alternatiflerle girdi.

İSTANBUL- Levent’te iş dünyasının kalbinde, The Istanbul EDITION’ın girişinde hizmet veren Cipriani yeni sezona birbirinden lezzetli alternatiflerle girdi. Öğle ve akşam yemeği servisi sunan Cipriani yeni sezona özel oluşturulan trüf menüsuyle, vazgeçilmez klasikleşen lezzetleri yanı sıra, yoğun tadı ve aromasıyla; farklı tatlar arayan misafirlerini, nadir bulunan Alba trüfü ile yapılan çok özel lezzetleri keşfetmeye davet ediyor. 

cipriani-.11.jpg

cipriani1-.jpg

Cipriani’nin terası ve bölümlere ayrılabilen özel alanları;  öğle ve akşam  iş yemekleri, akşam üstü iş çıkışı aperatifleri için tercih edildiği kadar, aile yemekleri, romantik yemekler ve  çeşitli büyüklükteki davetler için de tercih ediliyor.

cipriani-.7.jpg

Misafirlerini seçkin bir atmosferde klasikleşen lezzetlerle ağırlamayı tercih eden kişilerin, keyifli ve verimli iş yemekleri için tercih edebileceği Cipriani dingin ve sofistike bir ortam sunuyor, iş stresinden uzaklaşmaya olanak tanıyor.

cipriani-.5.jpg

cipriani-.6.jpg

Deneyimli şefi Domenico Tonin’in usta ellerinde misafirlerine sonhabar kış sezonunda Levent’te The Istanbul EDITION’da, yaz sezonunda da  Bodrum Yalıkavak’ta Palmarina Bodrum’da hizmet veren Cipriani, benzersiz İtalyan lezzetleri arasına yenilerini eklemeye devam ediyor. İtalya’nın Torino şehrine bir saat uzaklıktaki Alba trüfü kullanılarak oluşturulan birbirinden özel tarifler, ziyaretçilerine adeta festival yaşatıyor. Alba, beyaz trüf mantarının dünyadaki en önemli merkezi olarak kabul ediliyor.

cipriani-.2.jpg

cipriani-.3.jpg

Cipriani Restoranlarının Tecrübeli Şefi Domenico Tonin’den özel trüf menusu

İtalyan şef Domenico Tonin’in Alba beyaz trüfü ile hazırladığı menusunden sezon için tavsiyeleri; arasında Alba yöresi Beyaz Trüf Mantarı ile hazırlanan Cipriani usulü, Beyaz  Trüf Mantarlı Dana Carpaccio, Parmesanlı, Beyaz  Trüf Mantarlı Risotto,   Cipriani usulü Beyaz Trüf Mantarlı Steak Tartar, Valdostana usulü  Patates Püresi ve Beyaz Trüf Mantarlı İnce Dilimlenmiş Dana Bonfile, Beyaz Trüf Mantarlı Izgara Dilimlenmiş Dallas Steak menüde öne çıkan lezzetler arasında yer alıyor.

cipriani-.12.jpg
 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.