• BIST 9008.98
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 19 °C

Çinli teknoloji üreticisi H3C dijital dönüşüm için Türkiye'de

Çinli teknoloji üreticisi H3C dijital dönüşüm için Türkiye'de
Boğaziçi Bilgisayar’ın Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği Çin merkezli bilgi işlem, depolama, ağ iletişimi, güvenlik ve dijital altyapı ürünleri üreticisi H3C, Türkiye ile ilgili yatırım planlarını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

İSTANBUL- Çinli teknoloji üreticisi H3C’nin Türkiye distribütörü Boğaziçi Bilgisayar, sanal ortamda düzenlediği ‘H3C Digital Tour’ etkinliğinde her iki şirketin üst yöneticilerini ve 200’e yakın bayiyi buluşturdu. H3C Kıdemli Başkan Yardımcısı Gary Huang, “Türkiye ile uzun soluklu bir yatırımı planlıyoruz ve dijital dönüşümü birlikte gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

cinli-teknoloji-ureticisi-h3c.jpg

Boğaziçi Holding bünyesindeki Boğaziçi Bilgisayar’ın Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği Çin merkezli bilgi işlem, depolama, ağ iletişimi, güvenlik ve dijital altyapı ürünleri üreticisi H3C, Türkiye ile ilgili yatırım planlarını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Çinli devin yaklaşık bir yıldır Türkiye yetkili distribütörü olan Boğaziçi Bilgisayar, sanal ortamda gerçekleştirdiği ‘H3C Digital Tour’ ile şirketin üst yöneticileri ile 200’e yakın Türkiye bayisini buluşturdu.


cinli-teknoloji-ureticisi-h3c-001.jpgÇinli yöneticiler Türkiye’de kısa zaman içerisinde gerçekleştirdikleri projelerin detaylarını paylaştılar. H3C üst yönetimi, Türkiye’de yatırıma sıcak baktıklarını vurguladı. Etkinlikte konuşan H3C Kıdemli Başkan Yardımcısı Gary Huang, şunları söyledi:

“H3C, bilişim ve iletişim teknolojileri alanında 33 yıldan fazla deneyime sahip. Ürünleri ve çözümleri birçok önemli endüstri müşterisinde yaygın olarak kullanılıyor. Çin'de ilk 50 üniversitenin tamamı, en iyi internet şirketlerinin yüzde 90’ı, ilk 500’deki şirketlerin yüzde 80’i ve en büyük hastanelerin yüzde 70’i H3C ürünlerini ve çözümlerini kullanıyor. Türkiye’ye ise uzun soluklu bir yatırım olarak bakıyoruz. Dijital dönüşümü gerçekleştirmek için Türkiye’de yatırım yapmayı ve iş ortakları ile büyümeyi taahhüt ediyoruz.”

cinli-teknoloji-ureticisi-h3c-002.jpg'10 AYDA 10’UN ÜZERİNDE PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK'

H3C ile Türkiye’de 10 ayda10’dan fazla katma değerli projeyi hayata geçirdiklerini aktaran Boğaziçi Bilgisayar Genel Müdürü Ümit Önder ise şöyle konuştu:

“Yıllık gelirinin yüzde 17’sini Ar-Ge’ye ayıran bir teknoloji devi ile ortak çalışmak bizleri çok mutlu ediyor. Dünya genelinde 13 binden fazla çalışanları var. Bu rakamın yüzde 50’si Ar-Ge departmanında.H3C globalde çok ciddi yatırımlar yapıyor. Türkiye’de de yatırımlar yapacağına dair sözleri aldık. Biz de bununla ilgili kendi yatırımlarımızı artırmaya başladık. İstanbul ve Ankara ofislerimizde canlı demo merkezlerimizi hayata geçirdik.”

H3C Türkiye Ülke Müdürü Felix Zhao da, “Bu yıl eğitim, konut, e-devlet ve belediye gibi birçok alanda çok büyük projeler elde ettik. Bütün iş ortaklarımız ve müşterilerimizle birli

Bu haber toplam 7308 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.