• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Çelebi Holding 50 yaşında

Çelebi Holding 50 yaşında
Yatırım çeşitliliğiyle havacılıktan, turizme, gıdadan güvenliğe kadar hizmet veren Çelebi Holding, 50. yılında dünya çapında bir marka olmayı hedefledi.

İSTANBUL- Kuruluşundan bugüne sivil havacılıktan turizme, gıdadan havayolu terminali işletmeciliğine, deniz limanı ve marina işletmeciliğinden uçak özel güvenlik ve tesis güvenlik hizmetlerine kadar uzanan geniş hizmet ve yatırım çeşitliliğiyle Çelebi Holding, 50. yılında dünya çapında bir marka olmayı hedefledi.

Ali Cavit Çelebioğlu'nun temelini 50 yıl önce, 1 Şubat 1958 tarihinde attığı Türkiye’nin ilk özel yer hizmetleri şirketi Çelebi Hava Servisi, zamanla hizmet yelpazesini genişletti.

Kuruluşundan bugüne faaliyetine kesintisiz devam eden Cumhuriyet'in en eski özel sermayeli hizmet sektörü şirketi olan Çelebi Holding, bugün Türkiye ekonomisine katma değer sağlayan uluslararası bir markaya dönüştü.

Sivil havacılıktan turizme, gıdadan havayolu terminali işletmeciliğine, deniz limanı ve marina işletmeciliğinden uçak özel güvenlik ve tesis güvenlik hizmetlerine kadar uzanan geniş hizmet ve yatırım çeşitliliğiyle Çelebi Holding, 50. yılında dünya çapında bir marka olma yolunda.

Çelebi Holding’in amiral gemisi Çelebi Hava Servisi, Türkiye’de 21 havalimanında hizmet verdiği yerli ve yabancı 275 havayolu şirketi, antrepo işletmeciliğindeki yatırımlarıyla Avrupa’nın da en büyük bağımsız yer hizmeti şirketlerinden biri.

Çelebi global oyuncu olma yolundaki ilk adımını Macaristan’da attı.

Geçen yıl Macaristan’ın Budapeşte Havalimanı'nın yer hizmetlerini üstlenen Çelebi Hava Servisi, Avrupa ve yakın coğrafyadaki ihaleleri yakından takip ediyor.

Özellikle Macaristan ve Antalya ihaleleriyle yurtiçi ve yurtdışı yatırımları konusunda önemli projeleri çok kısa sürede gerçekleştirebilecek bir yetkinliğe sahip olduğunu kanıtlayan Çelebi Holding, gelecek dönemde yurt dışındaki yatırımlarına yenilerini eklemek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

İnsana hizmet sunma konusunda uzmanlaşan Çelebi, büyük sorumluluk isteyen ve hata kabul etmeyen sektörde 50 yıllık deneyimiyle mükemmele ulaşmış olmanın keyfini yaşıyor.

 

50. yılında Çelebi Holding

 

Yer Hizmetleri:

Çelebi Hava Servisi A.Ş.

Çelebi Ground Handling Hungary Ltd.

 

Terminal İşletmeciliği:

Çelebi –IC Antalya Havalimanı Terminal Yatırım ve İşletme A.Ş.

 

Denizcilik:

Liman İşletmeciliği (Ortadoğu Antalya Liman İşletmeleri A.Ş.)

Marina İşletmeciliği (Çelebi Marina ve Yat İşletmeciliği A.Ş.)

Güvenlik:

 

Çelebi Güvenlik Sistemleri ve Danışmanlık A.Ş.

Turizm ve Taşımacılık:

Çe-Tur Çelebi Turizm Ticaret A.Ş.

 

Gıda:

Arby’s

Little Caesars

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.