• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Çaycuma Briç Turnuvası yapıldı

Çaycuma Briç Turnuvası yapıldı
Çaycuma Öz-Kul Hotel'de yapılan briç ustalarının katıldığı Briç Turnuvasında 16 masada 64 yarışmacı şampiyonluk için ter döktü.

ÇAYCUMA- Bu yıl Çaycuma'da ikincisi yapılan Briç Turnuvasına Ankara, Zonguldak, Devrek ve ev sahipliği yapan Çaycuma'dan briç ustaları katıldı.

Çaycuma Öz-Kul Hotel'de yapılan Briç Turnuvasında 16 masada 64 yarışmacı şampiyonluk için ter döktü.

 

Çaycuma'da düzenlenen Briç Turnuvasına Ankara, Zodnguldak, Devrek ve Çaycuma'dan katılım oldu. 16 Masada 64 yarışmacının katıldığı şampiyonluk yaklaşık olarak 6 saat sürdü. Turnuvaya Milli Takım Briççilerinden Zafer Şengüler, Prof.Dr. Rıfat Ünal ve Ankara'dan bayan konuk briççiler, Zonguldak Briç İl temsilcisi İsmet Kaya katıldı.

 

Kuzey-Güney ve Doğu Batı Yönünde şampiyon olan Briççilere Kupa ve Madalya verildi. Kuzey-Güney Yönünde 1.Yüksel Sucu - Cengiz Ceryan (1)(193.00) (Zonguldak Bölgesi). 2. Zafer Şengüler (Milli Takım),Tolga Günkut (Çaycuma Bölgesi), Işık Arslan-Barboros Ayata (Zonguldak Bölgesi), Doğu Batı Yönü 1.Muhammet Ucar - Ercan Özer (197.50) (Zonguldak Bölgesi), 2.Tacettin Türker - Ferudun Güner (Çaycuma Bölgesi), 3.Ayşe Kılıçoğlu - Rıfat Ünal (Ankara Bölgesi) dereceye girerek ilk üç sırayı aldılar.

 

Dereceye giren ve Şampiyon olan Briççilere kupa ve madalya verilerek ödüllendirildi. Turnuva ile ilgili açıklama yapan Çaycuma Briç üyesi Dr.Tolga Günkut turnuva ile ilgili şunları söyledi; "Turnuvamıza bizleri kırmayıp gelen tüm yarışmacılara, Ankara'dan gelen Milli Briççimiz Zafer Şengüler'e ve diğer konuklara. Bizlere burayı tahsis eden Öz-Kul Hotel sahibi İlhan Özkara'ya ve tüm sponsorlara teşekkür ediyorum. Bizim amacımız bu Briçi daha da yaygınlaştırmak. Ankara'dan buraya gelip bizlere misafir olan ve hatta Yılbaşını burada geçirecek olan Milli Briççimize ve beraberinde konuklara şükranlarımı sunuyorum."

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.