• BIST 12433.5
  • Altın 6495.18
  • Dolar 44.3489
  • Euro 51.3612
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 11 °C

Cathay Pacific’te yıldızlı ikram

Cathay Pacific’te yıldızlı ikram
Cathay Pacific, Çin’in dünyaca ünlü Michelin yıldızlı restoranı T’ang Court ile uçakta yeni promosyonlu menü vermek için anlaşma yaptı.

HONG KONG- Cathay Pacific ile ikram servisi veren The Langham Çin’in dünyaca ünlü Michelin yıldızlı restoranı T’ang Court ile uçakta yeni promosyonlu menü vermek için anlaşma yaptı.
Özel promosyon menüsünü First Class, Business Class ve Hong Kong’tan kalkan Cathay Pacific uçaklarında Premium Economy Class yolcularına veriliyor.
Cathay Pacific Genel Müdürü James Ginns yolculara en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek “Bizim uçakta verilen ikram servisi en önemli unsurdur. Yolcular yemek seçerken keyif alıyorlar. Bizde onlara heyecan verici menüler sunuyoruz” dedi.

38 BİN FEETTE HONG KONG TADI
The Langham’in yöneticisi 2000 yılından bu yana, Hong Kong uçuşlarında Cathay Pasific ile çalıştıklarını söyledi. Çin mutfağının Michelin yıldızlı restoranı T’ang Court ile kurulan işbirliği ile yolculara muhteşem bir keyif sunacaklarını belirterek “Hong Kong’un gerçek tadı havada 38 bin feette olacak” dedi.

16 MICHELİN YILDIZLI MENÜ
T’ang Court’un Şefi Kwong Wai-Keung tarafından tasarlanan toplam 16 yemek menüsü Hong Kong’dan Cathay Pacific tarafından yapılan uçuşlarda 2013 yılının Ağustos ayından Ekim ayına kadar sunulacak.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.