• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Çakal Rüzgârı Bulgaristan’da bayrağımızı dalgalandırdı!

Çakal Rüzgârı Bulgaristan’da bayrağımızı dalgalandırdı!
Ankutsan kurucu ortağı Mustafa Çakal ve ekip arkadaşı Özgür Akdağ, genel klasmanda birincilik elde ederek FIA ERT Balkan Ralli Kupası‘nda liderliğe yükseldi.

SOFYA - 10 - 12 Haziran’da Bulgaristan’da düzenlenen 2021 FIA Avrupa Ralli Kupası üçüncü ayağı olan Rally Sliven’de Ankutsan sponsorluğunda yarışan Ankutsan kurucu ortağı ve iş insanı Mustafa Çakal ve ekip arkadaşı Özgür Akdağ, yarıştıkları Hyundai i20 R5 otomobili ile genel klasmanda birincilik elde ederek FIA ERT Balkan Ralli Kupası‘nda liderliğe yükseldi.

cakal-ruzgâri-bulgaristan.jpg

10 - 12 Haziran tarihlerinde Bulgaristan’da düzenlenen Rally Sliven’de yarışan Ankutsan kurucu ortağı ve iş insanı Mustafa Çakal; Ankutsan sponsorluğunda pilotluğunu yaptığı, GP GARAGE tarafından mükemmel şekilde teslim edilen Hyundai i20 R5 aracı ile; yarıştıkları Mitsubishi Lancer Evo 9 ile“Kotel 1”de en hızlı zamanı elde eden Bulgaristan'ın eski ulusal ralli şampiyonları Georgi Vasilev ve Stefan Dobrev ikilisini ıslak zeminde aldığı etap galibiyeti ile küme düşürerek ilk genel zaferini aldı. Rallinin bitiminden üç etap önce 56,4 saniyelik derece elde eden Çakal; liderliğe sahip oldu. Olağanüstü bir son günün ardından Mustafa Çakal ve Özgür Akdağ; FIA Balkan Rally Trophy'nin üçüncü ayağı olan Monbat Rally Sliven'i kazandı. Mustafa Çakal - Özgür Akdağ ikilisi yarış sonunda Rally Sliven'de genel klasman birinciliğini elde ederek podyuma çıktı ve İstiklal Marşı'mızı dinletti.

cakal-ruzgâri-bulgaristan-001.jpg

FIA ERT Balkan Ralli Kupası 03 - 04 Temmuz’da Romanya’daki Bacau Rally ile devam edecek ve 24 - 26 Eylül tarihlerinde Sırbistan’daki Serbia Rally ile sona erecek. FIA Avrupa Ralli Kupası final yarışı ADMV-Lausitz-Rally ise 04 - 06 Kasım tarihlerinde Almanya’da düzenlenecek. Sliven galipleri Mustafa Çakal- Özgür Akdağ ikilisini tebrik ediyor, kupanın kalan yarışlarında başarılar diliyoruz.

cakal-ruzgâri-bulgaristan-002.jpg

Bu haber toplam 1531 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.