• BIST 9203.37
  • Altın 4296.947
  • Dolar 39.6155
  • Euro 45.6765
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 30 °C
  • Antalya 28 °C

Büyükada'ya 5 yıldızlı otel yapılıyor

Büyükada'ya 5 yıldızlı otel yapılıyor
Akdağ Turizm, İstanbul Büyükada'da 2011 yılında inşaatına başladığı, kaba inşaatı devam eden 5 yıldızlı otel projesini, 2012 sonunda tamamlamayı planlıyor.

İSTANBUL- Akdağ Turizm, İstanbul Büyükada'da 2011 yılında inşaatına başladığı, halen kaba inşaatı devam eden 5 yıldızlı otel projesini, 2012 yılı sonlarında tamamlamayı planlıyor.
Proje kapsamında, Büyükada’da Seferoğlu Turistik Tesisleri bölgesinde yaklaşık 30 dönümlük araziye 5 yıldızlı otel ve lüks villalar yapılıyor.

buyukada-5a.jpg

Akdağ Turizm, 2008 yılında aldığı araziye, 10 blok halinde villalar, sahile 3 katlı bir otel ve arazide bulunan 100 yıllık bir yalının restorasyonuyla birlikte yaklaşık 20 milyon dolarlık bir yatırım yapıyor. 5 yıldızlı otel kompleksinde SPA, marina, plaj ve restoranlar olacak.
Denize dolgunun da yapıldığı görülen tesiste sahil bölümü uzatılacak. İstanbul adalarındaki ilk 5 yıldızlı turizm tesisine şimdiden bir çok uluslararası zincir talip. Akdağ Turizm’in İstanbul’daki başka bir yatırımı ise açılışı geçen yıl yapılan Maslak’taki Windowist Tower isimli plaza bulunuyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.