KADIR TOPRAKKAYA- KADIKÖY LIFE
İSTANBUL- Günay Restoran yeni kadrosu ile kapılarını açarken ünlü sanatçıları ağırlıyor. Günay'da sahne alan Bülent Ersoy, yaşayan tek Türk Sanat Müziği yorumcusu olduğunu iddia etti. Ersoy'un 'türümün son örneğiyim' sözleri gülüşmelere neden oldu. El değiştiren Günay Restaurant geçen hafta sonu yeni kadrosu ile kapılarını açtı.
Gazino kültürünü canlandırmak isteyen Günay Restoran'ın gala gecesinde Bülent Ersoy, Alişan ve Yeşim Erçetin sahneye çıktı.

Günay"da sahneye çıkmaya başlayan Bülent Ersoy, kendisine sözlü sataşmada bulunan alkollü izleyiciyi görevliler yardımıyla dışarı çıkarttırdı
Geçen hafta sonu ilk galasını yapan Günay Restaurant, eski eğlence şekli olan gazinoları yeniden canlandırmayı hedefliyor. Unutulan ve özlenen gazino kültürünü yeniden sunmak için program hazırlayan restoran yetkilileri Türk Sanat Müziğinin Divası Bülent Ersoy ile açılışı yaptı. Gazino programı ilk olarak çiçeği burnunda popçu Yeşim Erçetin"le başladı. Ardından Alişan, sahneye çıktı.

Bülent Ersoy, Günay Restoran"da ki ilk gecesinde alkolü fazlaca kullanan bir müşteriyle zor anlar yaşadı. Ersoy, Herkes sana kurban olsun, helal sana Bülent şeklinde sözlü atışmalarda bulunan müşteriyi önce önemsemedi. Ancak Ersoy, müşterinin daha da ileri gitmesi sonucu, "Sizi çıkarttırmak zorunda kalırım" uyarısında bulundu. Müşterinin Sen ne yapsan yeridir demesi üzerine Ersoy müşteriyi çalışanlar yardımıyla dışarı çıkarttırdı.
Bülent Ersoıy, Orhan Gencebay'la şarkı söyledi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.