• BIST 12433.5
  • Altın 7716.85
  • Dolar 43.4021
  • Euro 52.0868
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 2 °C
  • Antalya 8 °C

Bu saat tasarımı 'raylara' takıldı

Bu saat tasarımı 'raylara' takıldı
Apple'ın iPhone 5 ve iPad'lerde kullandığı saat tasarımının İsviçreli demiryolu operatör şirketi SBB'ye ait olduğu ortaya çıktı.

ZÜRİH- Apple'ın iPhone 5 ve iPad'lerde kullandığı saat tasarımının İsviçreli demiryolu operatör şirketi SBB'ye ait olduğu ortaya çıktı.
Apple'ın tasarımı izin almadan kullandığını fark eden şirket, geçtiğimiz ay Apple'la uzlaşmayı başaramazlarsa, yasal işlem başlatacağını duyurdu. Yeni açıklama yapan SBB yöneticisi, saat tasarımının iPhone ve iPadlerde kullanımı için Apple'la gerekli lisans anlaşmasını yaptığını açıkladı. Ancak Apple'ın İsviçreli firmaya ne kadar ücret verdiği sır gibi saklanıyor.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.