• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 28 °C

Bozkurt Atabek, Sofitel Istanbul Taksim Genel Müdürü oldu

Bozkurt Atabek, Sofitel Istanbul Taksim Genel Müdürü oldu
Sofitel Istanbul Taksim yeni Genel Müdür'ü Bozkurt Atabek Eylül ayı itibarı ile görevine başladı.

İSTANBUL- Sofitel Istanbul Taksim yeni Genel Müdür'ü Bozkurt Atabek Eylül ayı itibarı ile görevine başladı. Uzun yıllardır farklı otellerde Genel Müdürlük görevini başarı ile sürdürmüş olan Atabek'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Sofitel Istanbul Taksim Hotel’in Genel Müdürlüğü görevine Türk otelcilik sektörünün deneyimli yöneticilerinden Bozkurt Atabek getirildi. Turkiyeturizm.com olarak uzun yıllardır farklı otellerde Genel Müdürlük görevini başarı ile sürdüren Bozkurt Atabek'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

bozkurt-atabek,.jpg

BOZKURT ATABEK KİMDİR?
Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olan Bozkurt Atabek kariyerine 1988 yılında Phaselis Princess Kemer’de barmen olarak başladı. 1992 yılında The Marmara Istanbul’da çalışmaya başlayan Atabek, ön büro, rezervasyon ve satış departmanlarında görev aldı.

1999 yılında Amerika’ya giden Bozkurt Atabek, Savannah Marriott Riverfront Hotel’de Ön Büro Müdür Yardımcısı oldu. Ardından Richmond Marriott West’de Ön Büro Müdürü, Evansville Airport Marriott’da Odalar Bölümü Müdürü ve Melville Marriott Long Island’da Operasyon Direktörü olarak çalıştı.

2004 yılında Islandia Marriott Long Island’da Genel Müdürlük görevini üstlenen Bozkurt Atabek, 2006’da “Marriott Yılın Genel Müdürü” ödülünü kazandı. Saddle Brook Marriott, Hilton Crystal City ve Avalon Fort Greene’de de Genel Müdürlük yapan Atabek, Amerika’da bulunduğu süre içerisinde gelirler yönetimi ve misafir memnuniyetinin arttırılması konularında önemli başarılar elde etti. 2014 yılında İstanbul’a dönüş yapan Bozkurt Atabek,  Martı Istanbul Hotel’de Genel Müdürlük görevi yaptı.

25 yılı aşkın otelcilik tecrübesini ve birikimini Eylül ayı itibarıyla Sofitel Istanbul Taksim'de hayata geçiren yeni Genel Müdür Bozkurt Atabek, İngilizce ve İspanyolca biliyor. Turizm sektöründe faal kişiliği ile tanınan Atabek, SKAL International Istanbul ve TUROB Denetleme Komitesi üyesidir. Bozkurt Atabek, evli ve bir kızı var.

Bu haber toplam 1946 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.