• BIST 12433.5
  • Altın 6657.74
  • Dolar 43.2781
  • Euro 50.7427
  • İstanbul 1 °C
  • Ankara -7 °C
  • Antalya 4 °C

Borajet ERA'ya katıldı

Borajet ERA'ya katıldı
Borajet’in katılmasıyla 2016 yılında Avrupa Bölgesel Havayolları Birliği ERA’ya üye olan havayollarının sayısı altıya çıktı.

İSTANBUL- Avrupa Bölgesel Havayolları Birliği (ERA), üye havayolu sayısını arttırıyor. Birliğe en son Borajet Havayolları ile Finlandiyalı Nordic Regional Airlines (Norra) dahil oldu. Böylelikle 2016 yılında ERA’ya üye olan havayollarının sayısı altıya çıktı.

ERA Genel Direktörü Simon McNamara, Borajet ve Norra’nın birliğe katılmalarını fantastik olarak değerlendirerek, her iki havayolunun da kendi ülkelerinde bölgesel havacılığın gelişmesinde hayati rol oynadığına dikkat çekti. Borajet Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Onur Akgül, birliğe üye oldukları için duydukları memnuniyeti dile getirerek, Avrupa havacılığının gelişmesi noktasında ERA ile yakın işbirliği içinde olacaklarını kaydetti.

İstanbul merkezli Borajet Havayolları, filosundaki 13 Embraer uçağıyla iç ve dış hatlarda sefer yapıyor. Finlandiya Helsinki-Vantaa merkezli Norra’nın filosunda ise 24 adet ATR ve Embraer E190 tipi uçak bulunuyor. Norra, ülkenin milli havayolu Finnair bünyesinde bölgesel uçuşlarda hizmet veriyor

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.