• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 16 °C

Boot Düsseldorf"ta "Play Now"

Boot Düsseldorf"ta "Play Now"
Boot Düsseldorf her yıl olduğu gibi 21 Ocak 2017’de denizin en son teknolojiye sahip süper teknelerini sergileyerek yatseverlere kapılarını açtı.

KAAN KARAELMAS
DÜSSELDORF - ALMANYA
- Avrupanın ve Dünyanın en önemli Boat show’larının başında gelen Boot Düsseldorf  her yıl olduğu gibi 21 Ocak 2017’de denizin en son teknolojiye sahip süper teknelerini sergileyerek yatseverlere kapılarını açtı.

duseldorf-boat-show-1.jpg

DEVLER BULUŞTU

Fuarın kaptanı yelken tutkunu Yunan asıllı bir Alman olan Petros Michelidakis, 2017 ‘nin sloganı olarak belirledikleri ‘’Play Now ve slogan çerçevesinde ki reklam kampanyaları düzenlendiğini söyledi.

duseldorf-boat-show-7.jpg

Azimut Benetti, Princess Yachts, Jeanneau Prestige gibi büyük markaların temsilcileri ile Boot Düsseldorf ‘un sponsor olduğu genç yelkenci Contztanze Stolz, Sörfçü Sonni Hönscheid ve Boot Düsseldorf’un Çecre kampanya sözcüsü Emily Peen kişilerin sunum toplantılarında faaliyetlerinden bahsettiler.

duseldorf-boat-show-4.jpg

SON TEKNOLOJİLER SERGİLENDİ

Yat üreticilerin yeni modellerinin Avrupa yada Dünya prömiyerlerini yaptığı fuarda 2017 ‘de 1500 üzerinde yat sergilenmesi öngörülüyor. Bunun haricinde her türlü su sporları ürünlerini de Boot Düsseldorf’ta sergileme imkanı bulacaklar.

Play Now sloganı fuar herkes için bir çekim merkezi haline getirmek suyu ve spor yapmayı seven herkesi Boot Düsseldorf’a gelmeye teşvik etmek üzere kurgulanmıştır. Kış ortasında yaz hayali kurdurmak ve kış soğuğunda gelen ziyaretçilere dalga sörfü yapma , çocuklara yelken öğrenme imkanı sunmaktadır.

duseldorf-boat-show-5.jpg

17 Salonda düzenlenen fuarda sadece yatların değil, deniz ile ilgili her şeyin yer aldığı ve  yeni neslin de yatçılık ile ilgilenmesi, gelecekteki potansiyel müşteriler olacak gençlerin denize olan ilgilerinin arttırılması için Ülkemizde de Organizatörlerin bu gibi özenli ve detaylı çalışmalar yapmasını önemsiyorum.

duseldorf-boat-show-11.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.