• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Bodrum’da özgürlük arayanlar Sernur’un Yeri’ne gidiyor

Bodrum’da özgürlük arayanlar Sernur’un Yeri’ne gidiyor
Bodrum’da doğayla barışık, gürültüden uzak Sernur’un Yeri Kafe & Restoran insanlara huzur veren farklı hizmeti ile tercih ediliyor.

SÜHA ÖNCÜ - TÜRKİYE TURİZM
BODRUM - Turizmin rakipsiz merkezlerinden Bodrum, özgürce yaşayanlar için bulunmaz bir yer. Ancak özgürlük içinde özgürlük arayanlar var ve onlarda Sernur’un Yeri’nde doğayla barışık bir ortamda huzurlu bir yaşam buluyorlar. 
Özellikle pandeminden, gürültüden uzak yer arayanlar Sernur’un Yeri’nde bunu buluyor ve bambaşka bir dünya yakalıyorlar.

Dünyayı saran küresel salgında Bodrumlular, şehir gürültüsünden uzak ama sağlığını tehlikeye atmayacak kolay ulaşılacağı yerlerde stres atmayı tercih ediyorlar. Güzel şeylerin anlatılmasının bu küresel salgında insanlara katkısı olacağına inandığım için düşüncelerimi paylaşmak istedim.  

sernur’un-yeri-002.jpegYalıkavak yolunda Çağdaş Holding’in serasının yanında,  hayat tecrübesinin olduğu her halinden belli titiz hanımın elinin ürünü, yeşillerle bezenmiş, bahçesi ve şömineli farklı iç dekorasyonu ile keyifli dakikaları yaşatan Sernur’un Yeri Kafe & Restoran hizmeti veriyor. 

Tamamen ev yapımı lezzetleri tadarken kuş sesi ve sincaplar sizleri yalnız bırakmıyor. Girişte sizi begonviller karşılıyor. İçinizi rahatlatacak yere geldiğiniz duygusu içinizi kaplıyor. İçeride sizi sıcak ilgi ile karşılayan şömine bu ilkbahar ayında içinizi ısıtıyor.  

sernur’un-yeri-004.jpegİşyerine sevgiyle bağlı olduğu için her şeyi titizlikle hazırlayan, kendine güvenle işyerine kendi adını veren Sernur hanım, maskesinin altından ışıl ışıl bakışları ile sizleri güler yüzüyle karşılıyor. Misafirler randevu ile geliyor. 

Gitmek isteyenler randevu almalılar.  0535- 711 23 77 telefondan veya  İnstagram-facebook:sernurun yeri sosyal medyayı kullanabilirler.

Bodrum’da yaşayanlar yanlarındaki gizli cenneti ziyaret ederlerse mutlu saatlerle dolu hoşça yaşam geçirirler.

Bu haber toplam 3128 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.