• BIST 9524.59
  • Altın 2495.454
  • Dolar 32.5969
  • Euro 34.7691
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 16 °C

Bentour Reisen’in iş ortakları sanal dünyayı keşfettiler

Bentour Reisen’in iş ortakları sanal dünyayı keşfettiler
Bentour Reisen’in yurtdışından getirdiği 1000’e yakın seyahat acentesi dünyanin en büyük 360 derece sürükleyici Dijital Gösteri Merkezi’nde sanal dünyaya yolculuk yaptı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
ANTALYA-
Avrupa’nın en büyük Türk tur operatörü Bentour Reisen’in Almanya, İsviçre ve Avusturya’dan getirdiği 1000’e yakın seyahat acentesi dünyanin en büyük 360 derece sürükleyici Dijital Gösteri Merkezi’nde yolculuk yaptı.
'Boyut değiştirmeye hazır mısınız' sloganıyla açılan The Land of Legends’ın benzersiz dijital gösteri merkezinde Digiverse, AR teknolojileri kullanılarak kurgulanan sıra dışı atmosfer Bentour Reisen’in işortaklarına boyutlar arası serüven yaşattı.

bentour-reisen,-bentour-comedy-night-005.jpg
Digiverse Genel Müdürü Feride Uygur, Bentour Reisen Başkanı Kadir Uğur ve eşini karşıladı

bentour-reisen,-bentour-comedy-night-011.jpgbentour-reisen,-bentour-comedy-night-012.jpgbentour-reisen,-bentour-comedy-night-013.jpg

ÜÇ BOYUTLU DÜNYAYı KEŞFETTILER
Yaklaşık 5000 m2’lik bir alanda dijital dünyada Android Jones olarak bilinen Samskara'nın 100’den fazla ödüllü eserlerinin yer aldığı Digiverse’de eserler gözlük kullanmaksızın üç boyutlu olarak şaşırtıcı bir ortamda sunuluyor. Ayrıca akıllı telefon yardımı ile farklı görüntüler deneniyor. Bentour Reisen’in konuklarına DJ müziği eşliğinde ikramlar yapılırken Digiverse’de keyif ve heyecan duyarak üç boyutlu dünyayı keşfettiler.

bentour-reisen,-bentour-comedy-night-007.jpg
bentour-reisen,-bentour-comedy-night-006.jpg

500 MILYON TL’LIK YATıRıM
Antalya’da işadamı İrfan Demirok’un Los Angeles'ta ziyaret ettiği dijital sergiden esinlenerek, 500 milyon TL’lik yatırımla The Land of Legends içinde kurduğu dijital evren Digiverse’de ziyaretçiler gözlük kullanmadan, çıplak gözle 3 boyutlu metaverse dünyasını yaşadılar. İrfan Demirok, 10 yıl önce dünyanın en büyük akvaryum komplekslerinden biri olan Antalya Akvaryum'u kurmuştu

bentour-reisen,-bentour-comedy-night-008.jpgBentour Yönetim Kurulu üyesi ve satış direktörü Dieter Reiser sanal dünyada

bentour-reisen-023.jpgÖzkan Altıntaş sanal dünyada
bentour-reisen,-bentour-comedy-night-009.jpg
bentour-reisen,-bentour-comedy-night-010.jpg

GÖZLÜKSÜZ METAVERSE YAŞANIYOR
Sanat, teknoloji ve eğlencenin buluştuğu Digiverse’de AR, macera gerçekliği dedinilen, yani cansız resimler canlanıyor. Dünyanın en büyük 360 derecelik mekanlarının içinde bulunanlar, kendilerini görüntünün bir parçası olarak görüyor. Başdöndürücü bir ortamda kendilerini bu üç boyutlu dünyanın içinde buluyorlar. Böylece sanal evren denilen metaverse’de gözlüksüz bir şekilde yaşama şansı bulunuyor.


 

Bu haber toplam 2172 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.