• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 15 °C

Bentour Reisen, ‘Bentour Comedy Night’ ile Türkiye’yi tanıttı

Bentour Reisen, ‘Bentour Comedy Night’ ile Türkiye’yi tanıttı
Bentour Reisen, ‘Bentour Comedy Night’ programı ile Almanya ve İsviçre’den 800 seyahat acentesi, basın olmak üzere bine yakın turizmciyi Antalya’da ağırlıyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
ANTALYA-
Türkiye’nin Avrupa’da yüz akı ve tek turizm operatörü olan Bentour Reisen, ‘Bentour Comedy Night’ programı ile Almanya ve İsviçre’den 800 seyahat acentesi, basın olmak üzere bine yakın turizmciyi Antalya’da ağırlıyor.
Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur ve Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur’un yönetimindeki şirket bu yıl Türkiye’ye 150 binden fazla turist getirdi. Bu yılki cirosunun bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla iki katına çıktığını duyurdu. Bentour Reisen, hizmet yelpazesini daha da genişletmek adına, geçtiğimiz yıl Türkiye’de kendi incoming acentesini de kurdu.
İstanbul Erkek Lisesi ve İ.Ü. İşletme Fakültesi mezunu olan Kadir Uğur, her fırsatta ‘turizmin birçok halkadan oluşan bir hizmet sektörü’ olduğunu belirtiliyor. Kadir Uğur, “Eğer halkalardan biri vazifesini yapamaz ise diğer halkaların da çalışmasını engeller” diyor.

bentour-reisen,-bentour-comedy-night.jpg
‘BENTOUR COMEDY NIGHT’
Geçtiğimiz yıllarda Avrupalı turistleri akın akın ülkemize getiren Bentour Reisen, bu kez çıtayı yükselterek “daha çok turist ve daha çok gelir” diyerek Türkiye’ye daha çok Avrupalı turist getirmeyi hedefliyor.
Türk turizminin Avrupa’daki temsilcisi 50 yıllık turizmci Kadir Uğur, İsviçre’de kurduğu Bentour Reisen ile iş ortaklarını ‘Bentour Comedy Night’ adıyla 2014’ten beri geleneksel hale gelen üç günlük etkinlikte ağırlıyor.

bentour-reisen,-bentour-comedy-night-001.jpg

IŞ ORTAKLARıNı ANTALYA’DA BULUŞTURUYOR
Bentour Reisen, işortaklarını hem motive etmek hem de teşekkür için her yıl büyük organizasyon yapıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle iki yıl ara verilen etkinlik bu yıl yeniden yapılıyor.
Bentour Reisen, bu etkinlik yanında kataloglar hazırlıyor, Avrupa gazetelerine Türkiye’nin tanıtımı için büyük bütçeli reklamlar veriyor. Türkiye’ye turist gönderen acenteleri Türkiye’ye taşıyarak yerinde tanıtımın yapıyor. Her yıl Avrupa’dan tanınmış bir komedyen, sanatçı, davetlilere unutulmaz gece yaşatıyor. Bentour Reisen’ın bu etkinlikleri sonucunda Avruaı acenteler Türkiye’ye daha çok turist gönderiyor.
Avrupa’ta Türkiye’yi satan acenteler workshopta Türkiye’deki oteller ile buluşuyor. Tesisler hakkında bilgiler alarak daha çok satış yapıyorlar. Türkiye’nin tanıtımı için diğer kuruluşlar tarafından yapılan tüm organizasyonlar Bentour Reisen’ın yaptığı bu etkinlik ve uzun solukluklu olması yanında sönük kalıyor.
bentour-reisen,-bentour-comedy-night-002.jpgAntalya Kaleiçi Hadrina Kapısı'nda tarihin geçmişini yaşadık. turkiyeturizm.com editörü Özkan Altıntaş, Bentour Reisen İstanbul Temsilcisi Sevda Yılgaz, Star TV Haber Müdürü Dursun Boran

bentour-reisen,-bentour-comedy-night-003.jpg

ÖDÜLLÜ BENTOUR REISEN
Bentour Reisen, bu yıl Almanya’da QM Quality Management Tourism Awards ödüllerinde ‘En iyi yönetilen Almanya pazarı tur operatörü’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Bugüne kadar Türkiye’ye 10 milyonu aşkın turist getiren Kadir Uğur, iyi bir yelkenci aynı zamanda. Ben Swissyacht isimli 17 metrelik yelkenli teknesiyle bir yarım dünya turu yaptı. Atlantik’i aşıp geldi. Yaşadıklarını da ‘Hayatım Deniz’ isimli 200 sayfalık bir kitap olarak Türkçe ve Almanca olarak yayınladı.

bentour-reisen,-bentour-comedy-night-004.jpg
Alp Paşa Konağı'nda Genel Müdürü Rıfkı Agalar ile turizm sektörünün geçmişini konuştuk.

YABANCI GAZETECİLER İSTANBUL’DA AĞIRLANACAK
Bentour Reisen’ın hazıraladığı programa göre Almanya etkinliğinden sonra Almanya, Avusturya ve İsviçre medyasından önde gelen gazetecileri İstanbul’u gezecekler. İstanbul’da ‘3 din, 2 kıta, 1 dil = İstanbul’ konulu bir gezi yapacak gazetecilere Kadir Uğur eşlik edecek. İstanbul’un farklı noktalarından farklı inançların dini liderleriyle bir araya gelinecek. Türkiye’nin Avrupa’da bu yönüyle de tanıtımına katkı sağlayacak yabancı gazeteciler şehrin din, sanat ve kültür alanlarını yakından tanıma fırsatı bulacaklar.

Bu haber toplam 9828 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.