• BIST 8728.76
  • Altın 2241.165
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1608
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 14 °C

Bentour Reısen a la carte ve villa kataloglarını tanıtıyor

Bentour Reısen a la carte ve villa kataloglarını tanıtıyor
Bentour Reisen, bir ezber bozarak, yüksek oda kapasiteli otellerin dışında, münferit seyahat eden misafirlere hitap edip, À la carte Kataloğunda bulunan tesisler ile ülkemizin misafirperverliği ve kültürünün otantik yanını sunuyor

ZÜRİH / İSVİÇRE - Bentour Reisen, daha önce 2014 de yayınlamış olduğu ve içinde Butik ürünler bulunan „À La Carte“ Kataloğunu 2020 sezonunda sayısız yeni ve güzide tesisler ile tekrar programına dahil ediyor.

Bentour „À La Carte“ Programında, 50 den fazla Butik olarak tabir edilen, Istanbul, Akdeniz ve Ege sahillerinin çeşitli tatil kasabalarında bulunan ve yanı sıra Kapadokya, Kuzey ve Güney Doğu Anadolu bölgelerinde bulunan otellerin oda sayıları genelde 50yi aşmazken, programdaki birçok otelin oda kapasiteleri 20, hatta 10un altındadır. Ayrıca, Kuzey Kıbrıs da bulunan 3 tesis de program dâhilindedir.

bentour-reisen,-002.jpgBir Türkiye spesiyalisti olan Bentour Reisen, bir ezber bozarak, yüksek oda kapasiteli otellerin dışında, münferit seyahat eden misafirlere hitap edip, À la carte Kataloğunda bulunan tesisler ile ülkemizin misafirperverliği ve kültürünün otantik yanını sunuyor. Örneğin 700 yıl önce inşa edilen ve 8 odası bulunan Tekeli Konakları, Osmanlı Mimarisi ile konuklarını büyülerken, Antalya’nın tarihi Kaleiçi’nde bulunan yat limanına yakın konumdadır.

Dünyaca ünlü Peribacaları ile tanınan Kapadokya’daki doğal oluşumu muhafaza edilmiş mağara otelleri, À la carte misafirleri tarafından özellikle tercih edilmektedir. Örneğin daha geçen sene hizmete açılan 24 odalı Anka Cave Suites inşa edilirken, doğa ve çevreye duyarlı bir konseptin uygulanmasına özen gösterildi.

À la carte Kataloğun dışında Bentour Reisen, bu yıl ayrıca ilave olarak Villalardan oluşan özel bir çalışma yayınlamak üzeredir.

Villa konseptli kataloğun ürün portföyündeki konaklama imkânları misafirler için son derece özel bir tatil deneyimi sunacaktır.

Antalya, Kalkan, Fethiye ve Bodrum gibi bölgelerde bulunan özel havuzlu Villalar, aynı anda 11 kişi ile beraber seyahat eden aileler ve gruplar için ideal bir konaklama seçimi.

Yayınlayacağı 2 özel Katalog ile Bentour Reisen, ürün portföyünü genişletirken, gelecekte de aynı strateji ile programında tatilcilerin taleplerine göre özel konseptler geliştireceğini duyurdu.

Kataloglardaki tesislerin rezervasyonları, tüm piyasada yaygın olan sistemler üzerinden yapılabilecektir. Otellerin büyük bir bölümü, daha şimdiden, Haziran 2020 ile Ekim 2021 arası sistemler de mevcut gözükmektedir.

Bu haber toplam 2156 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.