• BIST 9137.21
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 23 °C

Bentour Reisen, 2023 programını “Mutlu eder” sloganı ile tanıttı

Bentour Reisen, 2023 programını “Mutlu eder” sloganı ile tanıttı
Bentour Reisen Başkanı Kadir Uğur ve Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur ve Bentour Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş Rosati, 2023 hedeflerini “Mutlu eder” sloganı ile duyurdular

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
ANTALYA-
Avrupa’da İsviçre merkezli en büyük Türk tur operatörü olan Bentour Reisen, 2023 programlarını açıkladığı toplantıda İstanbul programlarını paket olarak sunacağını ve misafirlerine “İstanbul’u yeniden keşfetme” imkanı sunacağını bildirdi. Almanya Avusturya İsviçre Hollanda’dan günlük uçuşlarda İzmir ve Bodrum Havalimanlarda CIP hizmetlerini büyüttüğünü belirtti. Ayrıca 2023’te uçuş kapasitesini yüzde 50 oranında artırırken, yeni dijital platform MyBentour.de ile genişlettiği ürün portföyünü acentelere ve otellere sunarak daha iyi hizmet vereceğini bildirdi.

bentour-reisen’-018.jpg

Bentour Reisen Başkanı Kadir Uğur ve Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur ve Bentour Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş Rosati, Belek Nirvana Cosmopolitan Hotel’de yaptıkları basın toplantısında 2023 hedeflerini “Mutlu eder” sloganı ile duyurduklarını söylediler.

bentour-reisen’-019.jpg

KADİR UĞUR: BENTOUR COMEDY NIGHT’ıN DOĞUŞU
Bentour Reisen pandemic nedeniyle ara verdiği 10’uncu Bentour Comedy Night’ programı ile Almanya ve İsviçre’den 800 seyahat acentesi, basın olmak üzere getirdiği bine yakın turizmciyi Antalya’da buluşturdu.
Bentour Reisen Başkanı Kadir Uğur basın toplantısında “İki sene ara verdik sizleri özledik” diyerek başladığını konuşmasında 10’uncusunu düzenledikleri Bentour Comedy Night programı hakkında bilgi verdi.
Kadir Uğur, 1968’de başladığı turizmin içinde 54 yıldır olduğunu belirterek Bentour Comedy Night’ın doğuşunu şöyle anlattı: “İsviçre’de ofisi açınca seyahat acenteleri olimpiyatı düzenleyelim diyerek 800 acenteyi getirdik.

bentour-reisen,-kadir-ugur.jpg

OLIMPIYAT KOMITESI ENGELI

Ancak Olimpiyat Komitesi ‘Bizim adımız kullanamazsınız’ diyerek ağır bir mektup yazdı. Bizde bu işi komedi olarak gördük. Comedy Night’ı Almanya ve Avusturya şehirlerinde yapmaya başladık. Özelliği olan sanatçıları getirince fiyatları bize ağır gelmeye basladı. Sonunda bunuAntalya’ya taşımaya başladık ve daha ucuza geldi. Bir yıl boyunca paket programlarımızın satışını yapan acentelere teşekkür etmek istedik. Böylece Comedy Night doğdu. Etkinliği enklendirmek için Almanya’da ünlü olan Türk sanatçısı Özcan Coşar’ı programa kattık.

KAPIYA KONULAN PERSONEL GERİ GELMİYOR
Artık fazla hikaye anlatmayayım. Çünkü turizmdeki gerçekler çok daha önemli.
Turizmde personel sıkıntısı yaşanıyor deniyor. Pandemide kapıya koyduğunuz adamları geri alamazsınız. Biz krizin üzerine gittik ve kimseyi işten çıkarmadık. 50 bin kişi getirdik. Getirdik, ama çalıştık. Kimseden yardım almadan kendi imkanlarımızla yaptık. Hiç kimseye borcu olmaan bir şirketiz.

bentour-reisen,-kadir-ugur-002.jpgbentour-reisen,-kadir-ugur-003.jpg

ÇALıŞAN INSANA YATıRıM YAPIYORUZ

Havalimanı yolunda 6 katlı Bentour Merkez binasını inşa ediyoruz. Merkezin 3’cü katını çalışanlara ayırdık. İçinde havuz, sauna, dinlenme ve oyun alanları bulunacak. Çok meşakkatli bir iş yapıyoruz. Bir katı çalaşınların rahatı için ayıracağız. Bizimle çalışan arkadaşlarım sayesinde bu günlere geldik. Onları da düşünmek zorundayız. Çalışan insana yatırım yapmalıyız.

bentour-reisen,-kadir-ugur-001.jpg

TÜRKIYE’YI BEDAVAYA VERMEK ISTEMIYORUZ

Biz Türkiye’nin süpermarketiyiz. Türkiye programında herşey bulunmalıdr. İstanbul benim özel ilgi alanımdadır. İstanbul’u herkes biliyor. Ama içeriğini fazla bilmiyorlar. Bunun için yabancı basın grubunu getiriyoruz. Rum ve Ermeni patriğinin İstanbul’da olduğunu bilmiyorlar. Bunları tanıtınca Avrupa’da büyük yankı buluyor. Türkiye uzmanı olarak geniş kapsamlı çalışıyoruz. Her bölge bizim için değerlidir. Biz ucuz segmente satmıyoruz. Bu nedenle herhanği bir acente bizim rakibimiz değildir. Gelen gelsin giden gitsin diye bakıyoruz. Yenileri de gelebilir. Bizim yolumuz farklı yoldur. Hedefimiz Türkiye’yi ucuza satış bir milyon turist getirmek değildir. Biz Türkiye’yi bedavaya vermek istemiyoruz. Bunu yapmayanlar geçtiğimiz yıllarda elenip gittiler. Biz Türkiye’yi gerçek değerinde satmak istiyoruz.

bentour-reisen,-deniz-ugur-001.jpg

DENİZ UĞUR: SLOGAN MACH GLÜCKLICH’TİR (MUTLU EDER)
Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur, hizmet sektöründe çalıştıklarını hatırlatarak “Herkesi mutlu eden bir şirketiz. Her zaman insanları nasıl mutlu edeceğimizi düşünüyoruz. Ana sloganınımz ‘mach glücklich’tir (mutlu eder) Her zaman misafirlerimize bunu sağlamak için yola çıkıyoruz. Önemli olan adımın ne kadar büyük olması değil, hangi yöne gitmesi önemlidir. Bentour Reisen olarak emin adımlarla yol alıyoruz’ dedi.
Deniz Uğur, Bentour Reisen’ın Türkiye ve Doğu Akdeniz ülkeleri uzmanı olarak 2019’da 150 bin, 2020’de 74.500, 2021’de 110 bin, 2022’de 170 bin turist getirdiği belirtti. Ciro bazında bakıldığında 2019’da 110 milyon euro, 2020’de 48 milyon euro, 2021’de 75 milyon euro, 2022’de 130 milyon euro kazanç sağladıklarını bildirdi.
Deniz Uğur. pandemideki çalışmalarımız acentelere güven verdiğini, ayrıca pandemi de 15 güne kadar iptal etme imkanı verdiklerini belirterek “Bentour’un seyahat acenteleri gözünde sempatisi arttı. Yüzde 99.6 memnuniyet oranımız bulunuor” dedi.

bentour-reisen,-deniz-ugur-002.jpg

TÜRK INSANıNıN EN BÜYÜK GÜCÜ MISAFIRPERVERLIK

Deniz Uğur, “Ana konumuz farklı olmaktır. Ek hizmetleri dijital platformda sunmayı tercih ettik. Lider olmayı hedefledik. Herşey Dahil’den geldik, ama şimdi yeni eklemelerle geliştirmek ve yeni kazançlar elde etmek gerekiyor” diyerek sözlerini şöşle sürdürdü:

“Türk insanının en büyük gücünün misafirperverlik olduğunu gördük. Ev sahipleri dediğimiz kişilerin pandemi döneminde bile maskelerin altında gözlerinin içinin gülmesi önemli bir etken oldu. 2023 yaz sezonuna her şeye rağmen olumlu, iyimser ve pozitif bakıyoruz. Büyümeyi sürdüreceğiz. Sağlam mali yapı, güvenli ve sorumlu seyahat sunmak, yenilenme ve farklılık, dirençli olmak istiyoruz. Her kriz bir şanstır. Biz bu şansı kullanmayı sürdüreceğiz. Türkiye hep krizlerle karşıya kaldı. Ama hiç yerde kalmadı. Hep zorlukları aştı. Bununla gurur duyuyoruz ve müşterilemizi mutlu ediyoruz.”

bentour-reisen-songul-goktas-rosati.jpg

DIJITAL DÜNYASıNDA BIR ADıM DAHA
Bentour Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş Rosati, 2023 Bentour Reisen’da sürdürülebilir büyümenin temelinde güvenilirlik, inançlı olmak ve partnerlik anlayışı olduğunu belirterke şunları anlattı:

“Günlük uçuşlarda yüzde 50 artış yaparak, Almanya, Avusturya, İsviçre, Hollanda yanında İstanbul paketlerini de artırıyoruz, İzmir, Bodrum Havalimanlarda CIP hizmetlerini büyütüyoruz. Bentour Reisen’da mybentour.com ile dijital dünyasında bir adım daha ilerledi. Dijtal ortamda 24 saat rehber hizmeti verilecek. Ayrıca bonus programları ile en iyi ortak koşulları ve seyahat acenteleri için maksimum erişilebilirlik getiriyoruz. 324 sayfa hazırlanan katalog Bentour Best Ager Benefits ile çok özel fiyatlar sunuyoruz.”

bentour-reisen’-021.jpgbentour-reisen’-020.jpgKadir Uğur destekçisi otel sahibi işadamlarını 'ortaklarım' diyerek tanıttı

bentour-reisen’-022.jpgDeniz Uğur çalışanlara teşekkür etti

bentour-reisen,-bentour-comedy-night-014.jpg
Bentour Reisen gala gecesinde Almanya'nın ünlü standup sanatçısı Özcan Coşar gösteri yaptı.






 

Bu haber toplam 2112 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.