• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 20 °C

Belgeselci Louis Theroux, WTM 2023’ün kapanış konuşmacısı

Belgeselci Louis Theroux, WTM 2023’ün kapanış konuşmacısı
Belgesel sunucusu Louis Theroux'nun , dünyanın en etkili seyahat ve turizm etkinliğinin üçüncü gününde World Travel Market London'ı tamamlayan Açılış Konuşmacısı olduğu açıklandı .

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
LONDRA / İNGİLTERE -
Uluslararası tanınmış belgesel sunucusu Louis Theroux'nun , dünyanın en etkili seyahat ve turizm etkinliğinin üçüncü gününde World Travel Market London'ı tamamlayan Açılış Konuşmacısı olduğu açıklandı .

 

Weird Weekends , When Louis Met… ve karantina podcast'i Grounded gibi dizilerle tanınan Louis , 8 Kasım Çarşamba günü 15:30-16:30'da "Louis Theroux ile Bir Seyirci" başlıklı oturumda Elevate Stage'de sahne alacak .

Louis, kariyeri boyunca izleyicileri dünya çapında unutulmaz yolculuklara çıkardı; farklı kültürleri, sıra dışı olayları ve insan deneyimini izleyicinin hayal bile edemeyeceği şekillerde keşfetti.

Bir saat sürecek büyüleyici bir oturum sırasında Louis, 5ive'ın kurucusu ve CEO'su Marcus Murphy ile inanılmaz kariyeri, tanıştığı insanlar ve ziyaret ettiği ülkeler hakkında röportaj yapacak.

Keşfedilmemiş olanı keşfetmeye odaklanmıştır; benzersiz araştırma tarzı, çoğu zaman yanlış anlaşılan, silinen veya görmezden gelinen kişilerin kişiliklerini, yaşam tarzlarını, sadakatlerini ve inançlarını ortaya çıkardı.

louis-theroux,-wtm-2023’.jpgLouis kariyerine basılı gazetecilikle başladı, ardından ünlü ABD'li film yapımcısı Michael Moore'un çığır açan belgesel dizisi TV Nation'da muhabir olarak televizyona geçti .

Daha sonra BBC'ye katıldı ve Louis Theroux'nun Tuhaf Hafta Sonları serisinin yapımcılığını üstlendi; burada diğer deneyimlerinin yanı sıra Amerikalı güreşçilerle antrenman yaptı, çete üyeleriyle kaynaştı ve batılı erkeklerle tanışmak için Bangkok'a seyahat etmek de dahil olmak üzere toplumun dışında başkalarıyla zaman geçirdi. Taylandlı gelinler arıyor, beyaz aşırılık yanlılarıyla tanışmak için Güney Afrika ve hayatın anlamını keşfetmek için Hindistan.

World Travel Market Londra Fuar Direktörü Juliette Losardo şunları söyledi:

“Louis Theroux'yu Kapanış Konuşmamız olarak duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz; onun dünyada gezinme şekli ve bu yolda tanıştığı insanlar ilgi çekici.

“Son kırk yılda Londra World Travel Market'te sahneye çıkan, her biri düşündürücü sözleriyle ve eğlenceli anekdotlarıyla izleyicilere ilham veren tanınmış yüzlerden oluşan uzun bir listeye katılıyor.

“Gezegendeki en etkili belgesel sunumcularından biri ve eşsiz tarzı ona pek çok hayran kazandırdı.

“Seyahat ederken, sıra dışı belgeseller çekerken dünyanın farklı bir yanını görüyor; Keynote'u, ortaya çıkardığı hikayelerle izleyiciyi eğlendireceğinden emin olmanın yanı sıra, benzersiz deneyimler bulmanın önemini de hatırlatacak.

“Onun sakin, çatışmacı olmayan yaklaşımı birçok gazeteci ve belgesel sunucusundan çok farklı ve meselenin özüne inmenin birden fazla yolu olduğunun kanıtı.

“Önceki Keynote etkinliklerinde olduğu gibi, insanların Louis Theroux ile Bir Seyirci için yerlerini garantiye almak için bloğun etrafında sıraya girmelerini bekliyoruz.

“Bu, Dünya Seyahat Pazarı'na geldiğinizde, yalnızca bir yıl sürecek iş anlaşmalarına hazırlanmakla kalmayıp, harika vakit geçirerek ve ilham alarak ayrıldığınızın da kanıtıdır.”

Bu haber toplam 280 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.