• BIST 12433.5
  • Altın 7273.74
  • Dolar 43.9252
  • Euro 50.9413
  • İstanbul 6 °C
  • Ankara 6 °C
  • Antalya 7 °C

Belediye ses ölçümleri yapacak

Belediye ses ölçümleri yapacak
Kemer Belediyesi daha önce dışarından bir firmaya yaptırdığı ses denetimlerini artık kendi bünyesinde yapmayı kararlaştırdı

ANTALYA- Kemer Belediyesi daha önce dışarından bir firmaya yaptırdığı ses denetimlerini artık kendi bünyesinde yapabilecek. Orta Doğu Teknik Üniversitesinde verilen ve 4-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen A-1 Tipi Temel Eğitim ve Saha Ölçümleri Sertifika Programına katılan Zabıta birimi görevlileri Tolga Kaya ve Kenan Kar eğitimlerini tamamlayıp, belgelerini, alarak Kemer"e döndüler.



Belediye artık bundan sonra eğitimlerini alarak belgelerini alan personelleri ile birlikte ses denetimlerini yapacak ve denetimlerde cezai işlemler uygulayabilecek. A-1 Tipi Temel Eğitim ve Saha Ölçümleri Sertifika Programında; temel ses bilgisi, düzey kavramı ,düzeylerle İşlem,oktav bantlar,eş yükseklik eğrileri, ağırlıklama ve ses düzeyi kavramları,eşdeğer ses düzeyi ve ses etkilenim düzeyi, gürültü, sınıflandırılması ve istatiksel analiz,sesin serbest alanda yayılması ,gürültünün Etkileri,çevresel gürültü ve çevresel gürültü kaynakları,gürültü ölçümü ,çevre gürültüsü ölçümü esasları ve ölçümlerin değerlendirilmeleri,gürültü ölçümünde kullanılan diğer donanımı, gürültü denetim ilkeleri ve örnek uygulama dersleri aldılar.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.