• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Batmanda Turizm Haftası

Batmanda Turizm Haftası
15-22 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan 39. Turizm Haftası, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Batmanda yoğun etkinliklerle kutlanacak.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
BATMAN-
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün organize ettiği 39. Turizm Haftası, Batmanda yoğun etkinliklerle kutlanacak. 15-22 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan 39. Turizm Haftası, Batmanda yoğun etkinliklerle kutlanacak. Tiyatro etkinliklerinden, doğa yürüyüşüne, sanatsal atölye çalışmalarından el sanatsal sergilere, halk konserleri, ilçe ve beldelerde tiyatro, sinema, konserler, panel ve konferanslar ile 7 gün boyunca yoğun bir kutlama programı tertiplendi.

batan-turizm-md.20150414000131.jpg

Turizm Haftası nedeniyle Batmanın bir çok sanatsal, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere ev sahipliği yapacağını ifade eden Kültür ve Turizm İl Müdürü İhsan Aslanlı, yerel gazetelerde duyurulan tüm programlara vatandaşların davetli olduğunu belirttiler.

 batman-turizm1.20150414234736.jpg

ETKİNLİKLER İLÇELERE YAYILIYOR

39. turizm haftası etkinlikleri kapsamında, Batman kent merkezinin yanı sıra ilçe ve beldelerde de bir dizi etkinlik yapılacak. Çarşamba günü start alacak olan haftanın ilk etkinliği ‘Çözüm süreci ve turizm ilişkisi’ adlı panelin olacağını söyleyen Kültür Turizm İl Müdürü İhsan Aslanlı, hafta boyunca Batman’ın Sason, Kozluk, Beşiri, Hasankeyf ve Gercüş ilçelerinde konser ve tiyatroların verileceğini ifade etti. İlçelerin yanı sıra beldelerde de bazı etkinliklerin gerçekleşeceğine dikkat çeken Aslanlı, “Etkinliklerimiz kapsamında sinema günleri de olacak” dedi.

batman-turizm3.jpg

KONSERLER PARKLARDA

Bu yıl sahne yerine parklarda halka konser verileceğini söyleyen İl Müdürü Aslanlı, şöyle devam etti : “Daha önce yapılan etkinliklerin dışında bu yıl düzenleyeceğimiz panel, tiyatro gösterimi ve sinema günleriyle bir dizi etkinlik gerçekleştireceğiz. Mahallelerdeki halk konserlerine halkın ilgi göstereceğine inanıyorum. Bazı ilçelerdeki etkinliklerimiz kapsamında dama ve satranç turnuvaları da olacak. El sanatları sergisi ile ‘Fotoğraflarla Batman’ konulu sergileri büyük AVM’lerde gerçekleştireceğiz. Bu yılki etkinliklere beklenilenin üzerinde ilgi olacağına inanıyoruz.”

batman-turizm1.20150414000159.jpg

 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.