• BIST 10849.96
  • Altın 4428.428
  • Dolar 40.6592
  • Euro 47.1182
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 36 °C
  • Antalya 31 °C

Başkonsolos İlker Kılıç: ATM'de Türk standlarını ziyaret etti

Başkonsolos İlker Kılıç: ATM'de Türk standlarını ziyaret etti
Türkiye’nin Dubai Başkonsolosu İlker Kılıç, pandemi sonrası dünyada düzenlenen en hareketli turizm etkinliği olan Dubai Arabian Travel Market-ATM’de Türkiye’den katılımcıları ziyaret ederek başarılar diledi.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
DUBAI/BAE-
Türkiye’nin Dubai Başkonsolosu İlker Kılıç, pandemi sonrası dünyada düzenlenen en hareketli turizm etkinliği olan Dubai Arabian Travel Market-ATM’de Türkiye’den katılımcıları ziyaret ederek başarılar diledi. Beraberinde Türkiye Tanıtım Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Elif Balcı Fisünoğlu yer aldı.

dubai-baskonsolosu-ilker-kilic-001.JPGTürkiye’nin Dubai Başkonsolosu İlker Kılıç, Türkiye Otelciler Birliği-TÜROB, Türk Hava Yolları-THY ziyaretleri sonrası Mercan Turizm ve diğer standları gezerek başarılar diledi.

dubai-baskonsolosu-ilker-kilic.JPGRize Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde 25 kişilik Rizeli turizmcilerin standında ise “Her şehrimiz turizm adına ayrı bir değerdir” dedi.

dubai-baskonsolosu-ilker-kilic-002.JPG

Başkonsolos İlker Kılıç, daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Tanıtım Ajansı'nın ‘Go Turkey” sloganı ile toplu katılım yapılan standda Genel Müdür Yardımcısı Elif Balcı Fisunoğlu tarafından ağırlandı.

Bu haber toplam 3090 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.