• BIST 8718.11
  • Altın 2246.262
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.1881
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Antalya 10 °C

Başkenti kahve çeşitleriyle buluşturan festival

Başkenti kahve çeşitleriyle buluşturan festival
Ankara Coffee Festival, binlerce kahve tutkununun katılımı, 20 canlı konser, 20’den fazla seminer ve workshop ile sona erdi.

ANKARA- Bilkent Center’ın ana sponsorluğunda 23-24-25 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Ankara Coffee Festival, binlerce kahve tutkununun katılımı, 20 canlı konser, 20’den fazla seminer ve workshop ile sona erdi.

Ankara Coffee Festival, birbirinden farklı ve kaliteli kahve çeşitleri, keyifli workshopları, eğlenceli etkinlikleri ve konserleri ile 6. kez Bilkent Center’da kahve severler ile buluştu. Dream Sales Machine tarafından düzenlenen, üç gün süren ve 101 markanın katıldığı festivalde 20 canlı konser, 20’den fazla seminer ve workshop gerçekleşti. Bülent Ortaçgil, Melike Şahin ve Adamlar gibi milyonların beğenisini kazanan isimlerin şarkıları ile coşturduğu festivalde eğlence dolu anlar yaşandı.

Yoğun ilgi gören festival hakkında konuşan Bilkent Center AVM Müdürü Ayhan Aytekin şunları söyledi: “Böylesine büyük bir organizasyonu 6. Kez Ankaralılar ile buluşturmanın gururunu yaşıyoruz.2019 yılında HERMES ödüllerinden dört farklı kategoride dört Platinum ödül kazandığımız Kahve Festivali’nin bu yıl da oldukça keyifli bir atmosferde geçmesi ve kahve severleri bir araya getirmesi büyük mutluluk. Çok büyük emekler ile hazırlanan stantlar, alanında uzman ve tanınmış kişilerle gerçekleştirilen keyifli workshoplar, içerikler ile renkli bir atmosferde unutulmaz anlar yaşadık.”

ankara-coffee-festival,-005.jpgKahve ve müzik tutkunlarını buluşturdu

Son gününde Paper Roasting Coffee Kurucusu Uğur Asilsoy ile Nitelikli Kahve Nedir? söyleşisiyle başlayan festival, Nisan Ağca ile MediaMarkt Barista ile Türk Kahvesi Atölyesi, Koray Erdoğdu Philips ile Kendi Evinin Baristası Ol workshopu, M. Can Kiraz’ın Nitelikli Değil Özellikli Kahve söyleşisi ve Clinic Coffee Co. Kurucu Ortak’ı aynı zamanda iç mimar olan Önder Akyazıcı ile İç Mekân Tasarımında Coffee Shop Kurgusu ve Pragmatik Yaklaşımlar Coffe Talk’’u ile son buldu.

ankara-coffee-festival,-006.jpgGün boyunca Malabis, Yiğitcan Sağır Trio, Seda Savaş, Bildiğin Gibi Değil, Canavar, Al’york’un müzikseverlere eşlik ettiği Ankara Coffee Festival, ünlü müzik grubu Adamlar’ın konserleri eşliğinde son buldu.

Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Hakkında

25 yılı aşkın süredir Bilkent Holding çatısı altında yer alan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., Metro AG ve Carrefour gibi Avrupa'nın tanınmış şirketleri ile iş birliği yaparak bugüne kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza atmıştır. Organize perakende sektöründe ilkleri başarmış ve birçok başarılı projeyi hayata geçirmiş olan Tepe Emlak Yatırım, deneyimli kadrosuyla, varlık yönetimi, alışveriş merkezi ve ticari alanlarda sürdürdüğü kiralama, mimari tasarım, proje yönetimi ve konsept danışmanlığı hizmetlerini yüksek profesyonellik ve uzmanlık seviyesi ile tek çatı altında toplamaktadır.
Yenilikçi ve yaratıcı bakış açısıyla ziyaretçilerin içinde bulunmaktan keyif alacakları modern mekânlar yaratan Tepe Emlak Yatırım, hali hazırda İstanbul Anadolu Yakası’nda, 2002’den bu yana bünyesindeki ulusal ve uluslararası birçok marka ile en popüler alışveriş merkezlerinden biri olan TEPE NAUTILUS, Ankara’da kısa süre önce geçirdiği renovasyonun ardından 'Mutluluk Paylaştıkça Çoğalır' mottosuyla bünyesine gastronomi merkezi BİLKENT STATION’ı katarak ziyaretçilerine hem alışveriş yapıp hem de kaliteli zaman geçirebilecekleri yaşam alanları sunan BİLKENT CENTER, özgün mimarisi ve ilk açık hava konseptiyle Ankaralıların vazgeçilmez buluşma noktası, iş ve yaşam merkezi TEPE PRIME AVENUE, ulaşılabilir lokasyonu, rahat dolaşım alanı ile tercih edilen 365 AVM, AHLATLIBEL ATATÜRK PARKI, İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında yer alan yarı açık konsepte sahip, şehrin ritmini ve eğlencesini içinde barındıran keyifli bir yaşam alanı İş GYO’ya ait EGE PERLA’nın varlık yönetimini yapmaktadır. İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri) terminal ve gemilerindeki ticari alanlar ile İş Portföy Yönetimi A.Ş.’ye ait Manzara Adalar, Narcity ve Bilkent Üniversitesi ticari alanları için kiralama hizmeti vermektedir.

Bu haber toplam 2101 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.