• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Başkanlara Van kahvaltısı ikramı

Başkanlara Van kahvaltısı ikramı
EMITT Fuarı’nda Van standında Van belediye Başkanı Belediye Başkanı Burhan Yenigün,belediye bakanları ve kaymakamlara Van kahvaltısı ikram etti.

Selahattin Akdaş


İSTANBUL- EMITT Fuarı’nda Van standında Van belediye Başkanı Belediye Başkanı Burhan Yenigün,  Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Çorum Valisi Mustafa Toprak ve çok sayıda ilçe kaymakamları, belediye başkanlarını ağırladı. Başkanların buluştuğu fuarda Van standında belediyeler arası işbirlikleri kuruldu.



Ankara’dan İstanbul’a gelen Başkan Yenigün, sabah turizm temsilcileri ve tur operatörlerine verilen sabah kahvaltısına katıldı. Daha sonra Van standında misafirlerini ağırladı ve diğer illerin stantlarını ziyaret etti.
Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Çorum Valisi Mustafa Toprak ve ilçe kaymakamları, belediye başkanlarına ünlü Van kahvaltısı sundu.
Yenigün,  lavaş ekmekle birlikte otlu peynir ve cevizli bal ikramında bulundu. Yenigün, ayrıca standa gelen bayan misafirlerle de ilgilenerek, onlara ilin tarihi ve doğa güzelliklerin anlatarak Van’a davet etti.
Başkan Yenigün beraberinde Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanm Vekili Sinan Hakan, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sinan Bağlı, Bak Hele Bak lakaplı Yusuf Konak, Van Belediyesi Halk Oyunları ekibiyle birlikte diğer il ve ilçelerin stantlarını ziyaret ettiler. Yenigün ilk olarak ziyaret ettiği Kahramanmaraş standında Kahramanmaraş ve eski Van Valisi Mehmet Niyazi Tanılır tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.



Başkan Yenigün ve misafirleriyle yakından ilgilenen Tanılır, misafirlerine ünlü Maraş dondurmasını ikram etti. Belediye Başkanı Burhan Yenigün’le bol bol sohbet eden Tanılır, yine misafirlerini stant dışına kadar yolcu ederek, tüm Vanlı’lara selamlarını iletmesini rica etti. Tanılır, Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün ve Vanlı dostlarıyla bir arada bulunmaktan son derece mutlu olduğunu, uzun yıllar görev yaptığı güzel dostluklar edindiği Van’a da en kısa süre içinde  gelmeyi düşündüğünü söyledi. Yenigün daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Hakan Emekçi ile birlikte stant ziyaretlerine devam etti. Yenigün ve beraberindeki heyet sırasıyla Tekirdağ-Şarkköy, Sivas, Balıkesir, Tokat, Uşak, Konya, İzmir  Valilikleri ve belediye stantlarını ziyaret ettikten sonra programını tamamladı. .

 





VAN ÖZLEMİNİ BAŞKAN YENİGÜN’LE GİDERDİ…

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün Şarköy Kaymakamlığı tarafından açılan standı da ziyaret etti. Başkan Yenigün ve ekibini sıcak bir şekilde karşılayan Şarköy İlçe Kaymakamı Mümin Heybet ilçenin tanıtımının yapıldığı ve içinde ürünlerin, tanıtım broşürlerinin olduğu bir sepet verirken, Yenigün’nde Kaymakam Heybet’e Van ile ilgili tanıtım CD ve broşürlerinin içinde bulunduğu bir çanta verdi.  Bu arada Şarköy standında görevli bulunan ve 2 yaşında iken babasının doktor olması sebebiyle Balıkesir’e yerleşen ve şuanda da Şarkköy’de İngilizce öğretmeni olan Tuhfe Güven, Belediye Başkanı Yenigün ve akrabası olan Bak Hele Bak isimli Yusuf Konak’la tanışarak hasret giderdi. Güven, Van’ı çok özlediğini ve en kısa sürede  gelmek istediğini söyledi.

Van standında akşam saatlerine kadar kalan Belediye Başkanı Burhan Yenigün, yapılacak olan bir toplantıya katılmak için uçakla Ankara’ya gitti.  

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.