• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 15 °C

Barceló İstanbul birinci yıl dönümünü yerli iş ortaklarıyla kutladı

Barceló İstanbul birinci yıl dönümünü yerli iş ortaklarıyla kutladı
Barceló Istanbul otelinin ilk yılında çok kıymetli katkılarda bulunan 300’den fazla yerli acentenin temsilcilerini düzenlediği etkinlikte ağırladı.

İSTANBUL- Barceló Istanbul Hotel, 18 Aralık 2019’da açılışının birinci yıl dönümünü kutladı.Türkiye’yi öncelikli destinasyon olarak kabul eden ve 20 yıldan fazla bir süredir ülkede faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Barceló Hotel Group, bu süre zarfında otel zincirine güveninden bir şey yitirmeden iş birliğine devam eden ve Barceló Istanbul otelinin ilk yılında çok kıymetli katkılarda bulunan 300’den fazla yerli acentenin temsilcilerini düzenlediği etkinlikte ağırladı.

barceló-istanbul-.jpg

Barceló Hotel Group Türkiye Bölge Müdürü Hasan Ekmen, etkinlikte yaptığı konuşmada doluluk ve konuk memnuniyeti açısından harika bir yıl geçirilmesine katkıda bulunan acentelere teşekkür etmekle kalmadı, ilk yılda 140 farklı milletten misafirin otelde ağırlanması gibi gurur verici bilgileri de konuklarla paylaştı.

barceló-istanbul--003.jpgEkmen, yıl dönümü etkinliği sırasında ayrıca bu başarıyı mümkün kılan tüm otel personeline yoğun emekleri için teşekkür etti. Etkinlik daha sonra Türk ve İspanyol mutfağından geleneksel tatların konuklara ikram edildiği bir kokteyl ile devam etti.

barceló-istanbul--001.jpgBarcelo Hotel Group: 87 yıl önce Mallorca’nın başkenti Palma de Mallarco’da Barceló Hotels & Resorts’un kurulmasıyla temelleri atılan Barceló Hotel Grubu; bugün 25 ülkede 251 oteliyle hizmet veren dünyanın önemli turizm şirketlerinden biridir. 27 binden fazla çalışanı, 54 binden fazla odaya sahip otel bölümü ve 685'in üzerindeki seyahat acentesi ile grubumuz İspanya'nın 2., dünyanın ise 29. büyük otel zinciridir. Barceló Hotel Group 4 ana markası olan Royal Hideaway, Barceló Hotels & Resorts, Occidental Hotels & Resorts ve Allegro Hotels ile hizmet vermektedir.Ayrıntılı bilgi için: https://www.barcelo.com/en-gb/

Barcelo Istanbul Hotel: Tümüyle yenilenen beş yıldızlı Barceló Istanbul Oteli, şehrin en gözde ve merkezi bölgelerinden biri olan Taksim’de yer alıyor. Uluslararası standartlardaki servis yaklaşımı ve iş dünyasına özel yenilikçi uygulamalarıyla misafirlerine keyifli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunan Barceló Istanbul’da 273 oda bulunuyor. Junior suite ve deluxe odalarında özel Türk hamamı ayrıcalığı da sunan otel, Chadir Restaurant, Sports & Tapas Restaurant, B-Lounge, B-Heaven Sky Bistro Bar, iki adet jakuzinin yer aldığı geniş güneşlenme alanı ve 1500 metrekarelik muhteşem Wellness ve Fitness Merkezi’yle de misafirlerine kusursuz bir konaklama için ihtiyaç duyduğu her şeyi sağlıyor. Toplantı ve etkinlik için gerekli tüm donanıma sahip Barceló İstanbul, 600 kişi kapasiteli 8 çok amaçlı salona ev sahipliği yapıyor.

Ayrıntılı bilgi için:https://www.barcelo.com/tr/barcelo-hotels/oteller/turkiye/istanbul/barcelo-istanbul/

Bu haber toplam 2934 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.