• BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 14 °C

Barceló Hotels, iş ortaklarıyla “Yaza Merhaba” dedi

Barceló Hotels, iş ortaklarıyla “Yaza Merhaba” dedi
Barceló Hotel Group’un Türkiye Genel Müdürü Hasan Ekmen: “188 ülkeden konuk ağırladık ve seyahat acenteleri sayesinde pandeminin zor günlerini atlatarak yüzde 80 doluluk yaşadık. Onlara teşekkür ediyoruz” dedi.

ÖZKAN ALTINTAŞ - TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Barceló Hotel Group’un Türkiye Genel Müdürü Hasan Ekmen, Barcelo İstanbul Hotel’de ve düzenledikleri “Yaza Merhaba” partisinde Barcelo Hotels’in dolmasını sağlayan iş ortakları seyahat acentelerine teşekkür ederek “188 ülkeden konuk ağırladık ve seyahat acenteleri sayesinde pandeminin zor günlerini atlattık ve yüzde 80 doluluk yaşadık” dedi.

barceló-hotels,.jpg
barcelo-istanbul-hotel’-009.jpg

Hasan Ekmen, düzenlenen partinin aslında iş ortaklarına teşekkür etme amaçlı olduğunu belirterek “Sıkıntılı günleri hep birlikte atlattık. Bundan sonra turizm daha gelişecek ve iş ortalarımız seyahat acenteleri ile daha sıkı işbirliği içinde olacağız” şeklinde konuştu.

barcelo-istanbul-hotel’-001.jpgbarcelo-istanbul-hotel’.jpg

OTELDE TERAS KEYFİ YAŞANDI
Barcelo İstanbul Hotel’de düzenlenen “Yaza Merhaba” partisinde Barcelo Hotel Group Türkiye Genel Müdürü Hasan Ekmen ve Bölge Satış Direktörü Nuriye Çeliker ile ekibi konuklarla ilgilenerek iyi birer ev sahipliği yaptı.

barcelo-istanbul-hotel’-011.jpgbarcelo-istanbul-hotel’-012.jpg

Taksim Talimhane’de yer alan otelin İstanbul manzaralı terasında mutfak ekibinin hazırladığı ikramlar sunuldu. Bar sürekli hizmet verdi. Saat 19.00’dan itibaren açılan davete işlerini bitiran tüm acenteler akın etti. Geç saatlere doğru katılım sayısının 200’ü geçtiği görüldü.

barcelo-istanbul-hotel’-002.jpg

Barcelo İstanbul Hotel’in terasında İstanbul’u seyredenler, güneşin muhteşem bir kırmızılıkta batışını seyrederken pandeminin ayırdığı iki yıllık süreden sonra birbirleriyle hasret giderme fırsatı buldular. Partiden ayrılan konuklara günün anısı adına birer powerbank armağan edildi.


barcelo-istanbul-hotel’-006.jpgMoris Kohen, Hasan Ekmen, Patrice Lepkovski

barcelo-istanbul-hotel’-005.jpg
Mehmet Mengü ve Mercan Turizm ekibi

barcelo-istanbul-hotel’-007.jpg
Tarkan Akyüz, Mehmed Doğan, Ertuğrul Karaoğlu, Özkan Altıntaş

barcelo-istanbul-hotel’-013.jpg
Özkan Altıntaş, Mustafa Kılıç, Tarkan Akyüz

ÖNEMLİ KATILIM OLDU
Türkiye turizminin önemli kuruluşlarından 200’ü aşkın katılımın olduğu partide Partiye tüm ekibiyle katılan Mercan Turizm Genel Müdürü Mehmet Mengü, Moris Turizm sahibi Moris Kohen, Anadolu Turizm Satış Müdürü Patrice Lepkovski, Arar Tours ve (Ethiopian Airlines) Etopya Havayolları Türkiye Temsilcisi Başkanı Mehmed Doğan ile Genel Müdürü Mehmet Doğan, Satış Müdürü Didem Doğan, Karnak Turizm İstanbul Müdürü Mustafa Kılıç, Ant Hotel sahibi ve Old City Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz, Valley of Tourism’den Mine, Tekser Turizm’den Mehmet Kabasakal, İntra Turizm Başkanı Ertuğrul Karaoğlu dikkati çekenler oldu.

barcelo-istanbul-hotel’-010.jpg

BARCELÓ HOTEL GROUP’UN TÜRKIYE GENEL MÜDÜRÜ HASAN EKMEN

Hasan Ekmen 2019 yılında dünyanın ve İspanya’nın önde gelen turizm gruplarından biri olan ve 22 ülkede yer alan 240’ı aşkın oteliyle hizmet veren Barceló Hotel Group’un Türkiye Genel Müdürlüğü görevine getirildi.
Barceló Hotel Group’un Türkiye Genel Müdürlüğü’ne getirildikten kısa bir süre sonra dünyayı saran pandemi krizi tüm turizm sektörüne büyük darbe vurdu. Bu süre içinde turizm sektörü ayakta kalabilmek için büyük mücadele verdi.
Barcelo Grubu’da görev alan Hasan Ekmen, turizm sektöründe 33 yıllık deneyimi ile zor dönemi aşmayı başardı.
Hasan Ekmen, turizm şirketlerde önemli görevler üstlendikten sonra 2006 -2018 yılları arasında Barceló Hotel Group bünyesinde İstanbul, Ankara, Budapeşte ve Dubai’deki otellerinde Genel Müdürlük görevini yürüttü. Yurtdışında üstlendiği sorumlulukların ardından İstanbul’a gelen Ekmen, Barceló Hotel Group Türkiye Genel Müdürü pozisyonuna atandı. Aralık 2018’de açılışı yapılan Barceló İstanbul Otel’inin yanı sıra Occidental The Public ve Occidental Pera İstanbul Otelleri’nin de Genel Müdürlüğünü yürüten Hasan Ekmen, görevi kapsamında grubun Türkiye’deki yeni yatırımlarının planlanmasından da sorumlu oldu. 1965 doğumlu olan Hasan Ekmen, çok iyi derecede İngilizce ve İspanyolca biliyor.

barcelo-istanbul-hotel’-014.jpgBARCELÓ HOTEL GROUP HAKKıNDA;
Barceló Hotel Group, 85 yıl önce Palma de Mallorca’da (İspanya) Barceló Hotels & Resorts ile doğdu. Halen 54 binden fazla odaya sahip otel bölümü ve 22 ülkedeki 685’in üzerinde seyahat acentesi ile grup İspanya’nın 3. ve dünyanın ise 29. en büyük otel zinciri olarak biliniyor. Barceló Hotel Group’un markaları arasında Royal Hideaway Luxury Hotels Resorts, Barceló Hotels Resorts, Occidental Hotels & Resorts ve Allegro Hotels yer alıyor.

Bu haber toplam 5314 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.