• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 18 °C

Bakü AİTF'de Azeriler Kemer’e büyük ilgi gösterdi

Bakü AİTF'de Azeriler Kemer’e büyük ilgi gösterdi
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ekibiyle Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen AİTF Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'na katılarak, ikili görüşmeler gerçekleşti ve Kemer'i tanıttı.

Abdurrahman Büyükkeskin
Kemer/Antalya -
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ekibiyle Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen AİTF Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'na katılarak, ikili görüşmeler gerçekleşti ve Kemer'i tanıttı. Bakü Expo Center'da düzenlenen AİTF Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı, Azerbaycan ve tüm Kafkasya bölgesinde turizm endüstrisi için en önemli fuarlardan biri olarak gösteriliyor.

baku-,-aitf,-kemer.jpgbaku-,-aitf,-kemer-001.jpgbaku-,-aitf,-kemer-002.jpgTürkiye'den sadece Kemer Belediyesi olarak Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu Nun katıldığı fuarda Başkan Topaloğlu'na çalışmaları sırasında Eldar Otel Yönetim Kurulu Başkanı Eldar Rustamov ve Eldar Otel Genel Müdürü Osman Akkanat da eşlik etti.

Başkan Topaloğlu, kardeş ülke Azerbaycan da düzenlenen fuarda Kemer tanıtımı için ikili görüşmeler yaparak, Azerbaycan vatandaşlarını Kemer'i keşfetmeye davet ediyor.

baku-,-aitf,-kemer-003.jpgbaku-,-aitf,-kemer-005.jpgFuarda, eğitim turizmi, yurtdışı emlak, spor turizmi, turizmde bilgi teknolojisi, avcılık ve balıkçılık, gemi, havayolları, ulusal ve bölgesel turizm yetkilileri, bakanlıklar, büyükelçilikler, seyahat acenteleri ve tur operatörleri gibi bir dizi sektör ve temsilcileri yer alıyor.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, kardeş ülke Azerbaycan'ın Türkiye için çok önemli olduğuna işaret ederek, “Fuara, Türkiye'den turizm destinasyonu olarak biz katıldık. Kemerimizi en iyi şekilde temsil etmeye gayret gösteriyoruz. Fuar alanında ikili görüşmeler gerçekleştiriyoruz ve Kemerimizi tanıtıyoruz. Kemer hakkında aldığımız geri dönüşler çok olumlu. Tarihsel ve kardeşlik bağlarımız olan Azerbaycanlı misafirlerimizi Kemer'e bekliyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 1039 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.