• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Aziz Yıldırım yeniden başkan

Aziz Yıldırım yeniden başkan
Fenerbahçe Kulübü'nün genel kurulunda 5504 oy alan Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi. Yıldırım'ım tek rakibi Hulis Belgü ise 1144 oy aldı.

İSTANBUL- Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısında oy verme işleminin sona ermesinin ardından başkan belli oldu. Kongre üyelerinden 5504 oy alan Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi.

fener-kongre.jpg

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısı sona erdi. 5504 oy alan Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi. Yıldırım'ım kongredeki tek rakibi Hulis Belgü ise 1144 oy aldı.

Ülker Sports Arena'da iki gün süren genel kurul toplantısında bugün yapılan başkanlık seçimini 5 bin 504 oyla kazanan Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesi de 5 bin 501 oy aldı.

Genel kurul üyeleri Yıldırım'ın yönetim kurulunda asil listede bulunanlar 5 bin 499 ile 5 bin 501 arasında oy alırken, yedek listedeki üyelere 5 bin 500'er oy verildi.

Kongrede Aziz Yıldırım'ın oy kullandığı 21 numaralı sandıkta Yıldırım'a 315, rakibi Hulusi Belgü'ye 67 oy çıktı. Hulusi Belgü'nün oy kullandığı 4 numaralı sandıktan Belgü'ye 62, Yıldırım'a ise 265 oy çıktı.

Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesinde yer alan isimler şöyle:

ASİL ÜYELER
"Mithat Yenigün, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, Ender Alkaya, Murat Özaydınlı, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Ali Yıldırım, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Önder Fırat, Erhan Türkoğlu, Tahir Sarıoğlu, Ozan Balaban."

YEDEK ÜYELER
"Hakan Dinçay, Selim Kosif, Metin Doğan, Mustafa Serdar Erkan, Selim Sapan, Cenk Başak, Barış Altuğ Aydil."

ali-koc.jpg

Ali Koç'a 'Başkan' hitabı!

Genel kurulda dün yaptığı açıklamada gelecek dönemde başkanlık için sinyal vererek, "Elimizi taşın altına koyma zamanımız geldi" sözleriyle kongrede büyük bir heyecan oluşturan eski yönetici Ali Koç da oy kullandı.

Kongre üyeleri büyük ilgi gösterdiği Koç ile uzun süre fotoğraf çektirdi. Koç'a yönelik "Başkanım" şeklindeki hitaplar da dikkati çekti.

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Nihat Özdemir de kongreye katılıp, oy verenler arasında yer aldı.

 

Aziz Yıldırım da oyunu kullandı

aziz-yildirim.jpg

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan ve başkan adayı Aziz Yıldırım, oyunu kullandı.

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurula oy kullanma işleminin başlamasından 4 saat sonra gelen Yıldırım, bir süre divan kurulu üyeleriyle sohbet etti.

Genel kurul üyeleri Aziz Yıldırım'a yoğun ilgi gösterirken hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra 21 numaralı sandığa gelerek oyunu kullanan Yıldırım, burada kısa bir açıklama yaptı.

Türkiye'de yapılacak 7 Haziran genel seçimlerine vurgu yapan sarı-lacivertli kulübün başkanı, "Fenerbahçe kongresi yeni başkanını seçiyor. Camiamıza ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. En önemlisi 7 Haziran'da seçim var. Bu seçimlerin Türkiye Cumhuriyeti'ne hayırlı uğurlu olmasını ve milletimizin mutlu yaşamasını sağlayan istikrarlı bir siyasetin gelmesini temenni ediyorum. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman da kongreye katıldı

Ülker Sports Arena'da devam eden Fenerbahçe seçimli olağan genel kurulunda Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman salona gelerek oy kullandı. Sarı lacivertlilerde eski sportif direktör ve teknik sorumlu olan Aykut Kocaman 12 numaralı sandığa 15:30'da gelerek kongrede başkanlık tercihini kullandı. Üyelerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kocaman kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayıp, sohbet etti. Bir üyenin "Hocam Konyaspor bize 2 puan verseydi şampiyonduk" espirisine Kocaman "Fenerbahçe'ye puan verilmez, Fenerbahçe alır" yanıtını verdi.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.