• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Avrupa’nın “en iyi’ 5 otelinden biri The Bodrum Edition

Avrupa’nın “en iyi’ 5 otelinden biri The Bodrum Edition
The Bodrum EDITION kıta genelinde 4. sırada yer alarak Avrupa'nın en iyi otellerinden biri olarak seçildi.

BODRUM- Condé Nast Traveller her yıl düzenlediği Readers' Choice Ödüllerinin sonuçlarını açıkladı. The Bodrum EDITION kıta genelinde 4. sırada yer alarak Avrupa'nın en iyi otellerinden biri olarak seçildi.

800.000'den fazla Condé Nast Traveler okuyucusu dünya genelindeki seyahat deneyimlerini derecelendiren seçimleri ile bir sonraki ziyaretlerini sabırsızlıkla bekledikleri yerler hakkında derinlemesine bilgi paylaşımında bulundular. The Readers’ Choice Awards (Okuyucu Seçimi Ödülleri) seyahat sektöründe en uzun süredir devam eden ve en prestijli ödüllerden biridir.

TAM LİSTE İÇİN LİNKİ TIKLAYIN
https://www.cntraveler.com/inspiration/readers-choice-awards

the-bodrum-edition.jpg

Bodrum EDITION, Bodrum yarımadasının batı ucundaki Tilkicik koyunda, Bodrum Kalesi ve Bodrum Amfi Tiyatrosu'na birkaç dakika uzaklıkta yer almaktadır. Butik otel, çoğu Ege Denizi manzaralı, bazıları özel havuzlu, balkonlu ve bahçeli 108 konuk odası, süit ve villaya sahiptir. Her odada özel tasarım mobilyalar ve banyolar bulunmaktadır. Konuklar kendilerini türk hamamı ve fitness merkezi içeren son teknoloji Spa’da şımartabilirler. Öğleden sonraları sonsuzluk havuzunda rahatlayabilir ya da özel kabanalarda ev sahipliği yapan seçkin Beach Club’a gitmeyi tercih edebilirler. Yenilikçi yiyecek ve içecek mekanları arasında 2 bar, Osman Sezener şefliğinde modern Ege ve Anadolu mutfağı ile “Kitchen Bodrum”, ünlü şef Diego Muñoz'un imzasını taşıyan Peru ve Latin Amerika konseptli “BRAVA” ve Morena içerisine Asya Füzyon spesiyaliteleri ile pop-up olarak dahil olan “İnari Omakase” yer alıyor.

the-bodrum-edition--002.jpgTesiste ayrıca toplantı odaları ve balo salonu da dahil olmak üzere 12.900 sqft/1.200 m2'nin üzerinde kapalı ve açık toplantı ve etkinlik alanı bulunmaktadır.

the-bodrum-edition-.jpgTHE BODRUM EDITION HAKKıNDA

Bodrum yarımadasının Batı tarafında, Yalıkavak Marina’ya yalnızca üç kilometre mesafede konumlanan The Bodrum EDITION, pek çoğu Ege Denizi’ne bakan ve kendi balkonu, bahçesi veya özel havuzuna sahip olan 108 misafir odası, suit ve villalardan oluşuyor. Otelin tasarımında infinity havuz ve bahçe lounge’larının yanı sıra içerisinde Türk Hamamı, spor salonu ve özel bungalovlara sahip olan ve benzersiz bir beach club sunan sanat eseri niteliğinde bir spa deneyimi de bulunuyor. Otelin eşsiz yemek ve içki deneyimi kapsamında, 2 adet bar, koya bakan gurme bir barbekü, gece kulubü ve günlük lezzetler sunan alternatifler bulunuyor. Otelde yer alan 1200 metrekarelik açık ve kapalı etkinlik alanları ise toplantı stüdyoları, toplantı odaları ve bir adet balo salonundan oluşuyor.
the-bodrum-edition--001.jpg

Bu haber toplam 1590 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.