• BIST 9079.97
  • Altın 2302.3
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.0903
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Avrupa’nın en büyük eşcinsel gemisi Akdeniz’e açılıyor

Avrupa’nın en büyük eşcinsel gemisi Akdeniz’e açılıyor
Zengin turisterleri ağırlayan eşcinsel gemisi Royal Caribbean şirketinin Oaises Of the Seas gemisi 60 ülkeden 5400 yolcusuyla Akdeniz turuna çıkıyor.

HOLLYWOOD- Bir zamanlar Kuşadası’na uğradığında tepkiyle karşılanan, ancak yaptıkları harcama boyutları ortaya çıkınca kırmızı halılarla karşılanan zengin turistleri ağırlayan eşcinsel gemisi Royal Caribbean şirketinin Oaises Of the Seas gemisiyle Akdeniz turuna çıkıyor. Türkiye’ye yönelik kruvaziyer turizminin yeniden canlandığı konusunda haberler yayılırken genellikle zengin turistlerin yer aldığı bu geminin rotasında Türkiye’nin olmadığı görüldü.
-escinsel-gemisi-.png
-escinsel-gemisi-.jpgTÜRKİYE ÖNEMLİ DESTİNASYON
Daha önce Türkiye’nin Kuşadası ve İstanbul limanlarına böyle bir kaç gemi getirdiklerini belirten Atlantis Events yetkilileri “Önümüzdeki yıllarda Türkiye limanlarımızı programımıza almak istiyoruz. Türkiye dünyadaki algı sorununu çözmesini bekliyoruz. Çünkü Türkiye bizim öçen önemli bir destinasyon. Eğer Akdeniz turumuza Türkiye limanlarını katmış olsaydık, bir gemi yetmezdi. Bu gibi çok harcayan turistler Türkiye’yi görmek istiorar” dediler.

escinsel-gemisi.jpgescinsel-gemisi.jpg
-escinsel-gemisi--001.pngGEMİ 25 AĞUSTOS’TA BARSELONA’DAN KALKIYOR

Oasis Medditerrenean Cruises adıyla Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde Batı Hollywood’da bulunan Atlantis Events firması tarafından organize edilen ‘Gay Gemisi’ için “Big One'da Avrupa'ya yelken açın. 1199 dolardan!” şeklinde İspanya, Fransa, İtalya rotası için duyuru yapıldı.
Royal Caribbean’ın Oaises Of the Seas 25 Ağustos-1 Eylül 2019’da İspanya’nın Barselona limanından hareket edecek olan gemi, Palma de Mayorka, Fransa’da Provence, İtalya’da La Spezia, Civitavecciha, Napoli yaptıktan sonra Berselona’ya dönecek.

-escinsel-gemisi--003.png
-escinsel-gemisi--004.png
-escinsel-gemisi--013.png
-escinsel-gemisi--005.png60’DAN FAZLA ÜLKEDEN 5400 KİŞİ GEMİDE

Bu yaz gerçekleşecek olan Avrupa'nın en büyük eşcinsel gezisinde Atlantis, Akdeniz’de 60'tan fazla ülkesinden 5400 kişiyi Barselona'dan başlayan inanılmaz bir gemi gezisinde ağırlıyor. Gemide Atlantas Events’in ünlü sanatçıları, sınırsız partiler, süperstarların konserleri, efsanevi DJ’ler ve hiç bitmeyen eğlenceler sunuluyor. Dünyanın en büyük gemilerinden olan Oaises Of the Seas’de geminin, denizin sihri muhteşem limanların karışımı ile gezginlere sunulacak. Gezi sadece 1199 dolardan başlıyor. ‘Gemiye çıkın ve Med'e yelken açın ve en büyük eşcinsel yolculuğunu yaşayın!” deniliyor. Gemi gezisinde, özgürce eşcinsel tatili yeniden tanımlarken, istenilen her şeyi keşfetmek için dünyanın en büyük gemisinde Akdeniz yaşanacak.:

-escinsel-gemisi--010.pngGEMİDE EĞLENCE DURMUYOR
Gemideki eğlenceler arasında Atlantis sanatçılarının ve daha fazlasının oynadığı 5 tiyatro yer alıyor. Ayrıca 3 muhteşem dış parti alanı, 3 göz kamaştırıcı kapalı parti mekanı, 13 restoran ve kafe, dünyanın en büyük ve en yüksek açık hava güvertesinde 4 muhteşem havuz, denizde dünyanın en büyük canlı müzik konseri, yeni arkadaşlarla buluşmak, keşfetmek, oynamak ve rahatlamak için 7 benzersiz “mahalle”, bir buz pateni pisti, iki kaya duvarı, zip hattı, spor sahası, iki FlowRider sörf simülatörü bulunuyor. Gemide 60 farklı ülkeden herse için harika arkadaşlar bulurken, Avrupa'nın gördüğü en muhteşem Atlantis geziminin tadına varılıyor.

-escinsel-gemisi--006.pngİLGİNÇ SORULAR VE CEVAPLAR

SORU: Tipik Atlantis konuğu nasıl biri?

ATLANTİS’İN CEVABI: Atlantis tatilinde tipik bir konuk yoktur, bu da deneyimi çok eğlenceli kılan şeydir. Misafirlerimiz 20'li yaşlardan emeklilik yaşına ve ötesine kadar uzanmaktadır. ABD'nin ve dünyanın her yerinden geliyorlar. İlgi alanları ve deneyimleri, genel olarak eşcinsel toplulukları kadar çeşitlidir. Topluluk Atlantis'te her şeyiyle ilgili, yani nerede olursanız olun, kendinizi evinizde hissedeceksiniz.

-escinsel-gemisi--011.pngSORU: Atlantis tatiline uyacak harika bir vücuda sahip olmak zorunda mıyım?

ATLANTİS’İN CEVABI: Çok komik. Cidden, broşürümüzde ve web sitemizde bazı harika bedenler varken (pazarlama olduğunu unutmayın!), Atlantis gerçekten kendiniz olmak ve kim olduğunuzu iyi hissetmekle ilgilidir. Hangi biçimde olursanız olun, Atlantis'te kendinizi evinizde hissedeceksiniz. Söz veriyoruz.
 

-escinsel-gemisi--007.pngSORU: Kadınlar Atlantis tatiline açık mı?

ATLANTİS’İN CEVABI: Kesinlikle. Kadınlar şimdiye kadar üretilen her Atlantis tatilinde seyahat ettiler. Genellikle misafirlerimizin% 5 ila 10'unu temsil eder, ancak bu sayının artması için çalışıyoruz. Bayan misafirlerimizin çoğu çiftler. Daha fazla bilgi için Women & Atlantis sayfamıza bakın.

-escinsel-gemisi--012.pngSORU: Minimum yaş sınırı var mı?

ATLANTİS’İN CEVABI: Şu anda, misafirlerimiz için asgari yaş 18'dir. 18 ila 21 yaş arasındaki konuklar, aynı devlet odasında kalan 25 yaşın üzerindeki bir arkadaşı ile seyahat etmelidir.



SORU: Atlantis tatilinde başkalarıyla bağlantı kurmak kolay mıdır?

ATLANTİS’İN CEVABI: Emin ol. Yeni insanlarla tanışmak, çoğu misafirimiz için Atlantis deneyiminin en değerli kısmıdır ve bu kadar çok misafirin tekrar tekrar geri dönmesinin nedeni budur. Her Atlantis tatili, kendinizi diğer konuklarla tanıştırmanızı kolaylaştıran partiler, etkinlikler ve toplantılarla doludur. Ve eğlence ve etkileşimi kolaylaştırmak için her zaman Atlantis ekibimiz var

-escinsel-gemisi--008.pngSORU: Yalnız seyahat edeceğim

ATLANTİS’İN CEVABI: Konuklarımızın neredeyse yarısı kendi başlarına seyahat ediyor, bu yüzden Oda Paylaşımı Programımız ile kolay ve uygun fiyatlı hale getiriyoruz. Bir odayı paylaşmak isterseniz, ek ücret ödemeden sizin için bir oda arkadaşı bulacağız. Ev arkadaşları sigara tercihi ile belirlenir; Paylaşım odaları her programda listelenen kategorilerde mevcuttur ve müsaitlik durumuna bağlıdır. Tek kişilik konaklama için bir resort odası istiyorsanız, sizi mütevazı bir ek olarak karşılayabiliriz. Kruvaziyer odaları tek kişilik kullanım için% 100 ek ücrete tabidir. Tek kişilik odaların mevcudiyeti sınırlıdır. Lütfen daha fazla bilgi için Tek Gezginler sayfamıza bakın.

-escinsel-gemisi--009.pngSORU: Seyirciler veya tatil köylerinin personeli eşcinsel dostu mudur?

ATLANTİS’İN CEVABI: Kesinlikle. Personelinin Atlantis misafirlerini diğer herkesle aynı şekilde karşılamasını sağlamak için seyir ve tatil köyü şirketleriyle çok yakın çalışıyoruz. Aslına bakarsanız, çoğu personel üyelerimiz haftalarımızı çalışmak istemektedir çünkü grup çok eğlencelidir. Kolay dinlenebilirsiniz.

Bu haber toplam 5890 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.