• BIST 12433.5
  • Altın 6941.19
  • Dolar 43.3551
  • Euro 51.2654
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 10 °C

Avrupalı turistler Green Kanyon’u tercih ediyor

Avrupalı turistler Green Kanyon’u tercih ediyor
Oymapınar Barajı Green Kanyon'da bot turuna çıkan Alman ve Avrupalı turistler baraj içinde suyu çıktığı kaynağa kadar gidip 2,5 saat tur yapıyorlar.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
MANAVGAT/ANTALYA -
Manavgat Oymapınar Barajı Green Kanyon'da 2022 yılı turizm sezonunda Rus ve Ukraynalı turist boşluğunu Alman ve Avrupalı turistlerle kapatıyor. Oymapınar Barajı Green Kanyon'da bot turuna çıkan Alman ve Avrupalı turistler baraj içinde suyu çıktığı kaynağa kadar gidip 2,5 saat tur yapıyorlar.

Green Canyon Boat İşletmecileri '' Bu sezon Rus ve Ukraynalı turist açığını Almanya, Avrupa ülkeleri Slovenya, Kosova, ÇEKYA, Macaristan, Romanya, Hırvatistan , Hollanda, Belçika ve Avusturyalı turist yoğunluğu yaşıyoruz. İyi bir sezon geçiriyoruz” diye konuştu.

green-kanyon’-001.jpggreen-kanyon’-002.jpg

Bu haber toplam 1820 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.