• BIST 10004.34
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 27 °C

ATM 2023, turizm endüstrisi finansmanına ışık tutacak

ATM 2023, turizm endüstrisi finansmanına ışık tutacak
ITIC oturumu, GCC'de sözleşmesi olan 150.000'den fazla otel odasıyla ATM 2023 turizm endüstrisinin finansmanına ışık tutacak

DUBAI - Birleşik Arap Emirlikleri, 18 Nisan 2023: Arabian Travel Market (ATM) 2023'te Uluslararası Turizm ve Yatırım Konferansı (ITIC) Orta Doğu Turizm Yatırım Oturumu sırasında sektör uzmanları sürdürülebilir karar verme ve finansmanı tartışmak üzere BAE'de bir araya gelecek. 1 Pazartesi - 4 Mayıs Perşembe tarihleri ​​arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde (DWTC) gerçekleşecek.

STR tarafından yayınlanan verilere göre Suudi Arabistan, 100.071 otel odasıyla KİK'in turizm geliştirme faaliyetlerine öncülük ediyor. Dubai, 27.095 sözleşmeli otel odası ile bölgenin en aktif ikinci pazarıdır ve bunu Katar (17.145), Umman (10.292), Bahreyn (3.452) ve Kuveyt (1.369) izliyor. Halen Körfez'de sözleşmesi devam eden toplam 159.424 otel odası bulunuyor..

atm-2023.png

SEYAHAT TEKNOLOJISI

Sektör finansmanıyla ilgili bir dizi panel tartışması ve etkinlik sayesinde ATM 2023 boyunca ilgili fırsatlar ve zorluklar mercek altına alınacak. ITIC panellerine ek olarak, bu yılki şovda seyahat teknolojisi yatırımı, çağdaş jeopolitik manzara, kentsel dönüşüm, geleceğin pazarları, uzay turizmi ve daha fazlası gibi sektör açısından kritik konuları vurgulayan oturumlar yer alacak.

EN SON YATıRıM FıRSATLARı

Arabian Travel Market ME Fuar Direktörü Danielle Curtis şunları söyledi: "GCC genelinde geliştirilmekte olan yaklaşık 160.000 otel odasıyla bu bölge, şu anda hiç şüphesiz endüstri yatırımı için küresel bir sıcak nokta. ITIC'in ve finansla ilgili bir dizi başka oturumun katılımı sayesinde ATM 2023, dünyanın dört bir yanından seyahat, turizm ve konaklama profesyonelleri için dünyanın en büyük isimlerinden bazılarıyla en son yatırım fırsatlarını ve yeni finansman modellerini keşfetmek için ideal bir forum sunuyor. sektörümüz.”


SÜRDÜRÜLEBILIR KARARLAR VERMEK


ATM 2023'ün üçüncü gününde yer alan ' ITIC Turizm Yatırım Oturumu: Sürdürülebilir Kararlar Vermek ', bir dizi sektör uzmanının görüşlerini içerecek. Oturumlar, ITIC Ltd, Invest Tourism Ltd Direktörü ve Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi (WTTC) Büyükelçisi Gerald Lawless'ın 2023 turizm ekonomisi görünümü ile başlayacak.

SEYAHAT VE TURIZMDE SÜRDÜRÜLEBILIRLIK

ITIC'in açılış oturumunu, BBC News Ortadoğu İş Muhabiri Sameer Hashmi'nin moderatörlüğünde, sürdürülebilirlik ile seyahat ve turizm projelerine yapılan yatırımlar arasındaki artan ilişki üzerine bir panel izleyecek.
Konuşmacılar arasında Mısır Turizm ve Eski Eserler Bakanı HE Ahmed Issa; Jamaika Turizm Bakanı Edmund Bartlett; Ras Al Khaimah Turizm Geliştirme Kurumu CEO'su Raki Phillips; ve IHG Hotels & Resorts Suudi Arabistan Krallığı Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Maher Abou Nasr yeri alıyor.

Bu haber toplam 1805 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.