• BIST 10005.34
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 29 °C

ATM 2023 bölgesel turizmin büyümesini hızlandırıyor

ATM 2023 bölgesel turizmin büyümesini hızlandırıyor
ATM 2023 bölgesel turizmin büyümesini hızlandırıyorDünya Seyahat Örgütü, Orta Doğu'yu önceki yıla göre yüzde 11,8 artışla varış rakamları açısından en hızlı büyüyen bölge olarak belirlemişti -

DUBAI -Middle East Travel'ın editörü Kathi Everden, 1995'te Bahreyn'de ikinci bir gösterimin ardından Arabian Travel Market'in ertesi yıl Dubai'ye geri taşındığını ve küresel seyahat takviminde temel bir unsur olarak itibarını parlatmak için yola çıktığını yazıyor.

Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde iki salonu kaplayan 1996 Arabian Travel Market, VIP ziyaretçiler için yeni bir Meridian Club ve salonun yanı sıra bir teknoloji kliniğinin lansmanına tanık oldu ve hem gelen hem de giden sektörleri hedefleyen 380 katılımcı şirketin ilgisini çekti.

atm-23.jpgDünya Seyahat Örgütü, Orta Doğu'yu bir önceki yıla göre yüzde 11,8 artışla varış rakamları açısından en hızlı büyüyen bölge olarak belirlemişti - gelen turistlerin çoğunu Mısır almasına rağmen, Körfez ülkeleri bir turizm altyapısı inşa etmeye ve teşvik etmeye başlıyordu. yurtdışı pazarlara.

Sır açığa çıktı… Körfez seyahat pazarı, gelişme için bir mıknatıstı. Umman, yılda 1,2 milyon ziyaretçiyi hedefleyen bir turizm ana planı yaptırırken, Fujairah'taki yetkililer Fujairah Turizm Bürosunu kurdu ve giden pazardan yararlanmak için Malezya bir bölge ofisi kurdu, Avustralya ve Singapur büyük promosyonlar başlattı ve Maldivler , İtalya ve İspanya, ATM'ye ilk kez katılanlar arasında yer aldı.

Dubai, ilk Dubai Air Show ve Dubai Desert Classic golf turnuvasını memnuniyetle karşıladı; DWTC'de yeni bir konferans ve sergi merkezi duyurdu ve Londra'da ilk özel promosyon ofisini açarken, 1996'nın ilk Dubai Dünya Kupası ve Dubai Alışveriş Festivali'ni başlattı.

Bir yıl içinde Chicago Beach kompleksinde (Jumeirah Beach Hotel, Burj Al Arab ve Wild Wadi) çalışmalar başladı ve Forte Grand Jumeirah Beach'te ikinci bir kule olan Jebel Ali Hotel'deki Palm Court lüks uzantısı için planlar açıklandı. Dubai'deki ilk Radisson SAS tesisi.

Kaynak: Middle East Travel / Kathi Everden,
Bu haber toplam 663 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.