• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Atlasjet'de 25 bin dolar ödeme

Atlasjet'de 25 bin dolar ödeme
Atlasjet, Isparta'da uçak kazasında ölen yolcu yakınlarına yasal tazminat hesaplamaları tamamlanana kadar 25'er bin dolar ödeme kararı aldı.

İSTANBUL -Atlasjet, Isparta'da meydana gelen uçak kazasında ölen yolcu yakınlarına yasal tazminat hesaplamaları ve prosedürler tamamlanana kadar 25'er bin dolar ödeme kararı aldı.

Atlasjet'ten yapılan yazılı açıklamada, "World Focus Havayolları'ndan kiralanan MD83 tipi yolcu uçağının düşmesi sonucu vefat eden yolcuların yasal tazminat hesaplamaları ve prosedürleri tamamlanana kadar, yakınlarının maddi mağduriyetlerinin önüne geçebilmek için, 25.000'er USD ön ödeme yapılacak.

BAŞVURULAR ALINIYOR
Ödemelerin yapılabilmesi için, vukuatlı nüfus kayıt örneği, vekaletname ve ibraname'nin tamamlanıp; (0212) 6632751 numaralı faksa veya İstanbul'da Atlasjet Havacılık A.Ş. Genel Müdürlük, Yeşilyurt Mah. Eski Halkalı Yolu Alaçatı Evleri yanı No:5/B 34153 Florya, İstanbul adresine göndermeleri veya İstanbul dışındalar ise Atlasjet Havacılık A.Ş.'nin satış ofislerine teslim etmeleri gerekmektedir.
Yasal tazminatların belirlenmesine takiben, en kısa sürede anlaşmaya varılan rakamlar üzerinden kesinleşmiş tazminat ödemeleri de, beklenmeden yapılacaktır" denildi.


AİLE DESTEK BİRİMİ KURULDU
Açıklamada ayrıca, Atlasjet Havayolları'nın, yaşanılan kaza sonrasında ilk olarak yolcu yakınlarına ulaşmak ve kendilerine her türlü desteği sağlamak amacıyla, "Aile Destek Birimi" kurduğu, bu birimin ilk günden itibaren, tüm yolcu yakınlarına kaza ile ilgili gelişmeleri ileterek, yolcu yakınları ile sürekli irtibat halinde olduğu ifade edildi. Ayrıca, yolcu yakınlarına maddi ve manevi destek vermek için 24 saat bu birime ulaşılabilen yolcu yakınlarına da psikolojik yardım sunulmaya devam edildiği ifade edildi.

 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.