• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

ART'de büyük değişim sürüyor

ART'de büyük değişim sürüyor
Bir süre önce Genel Yayın Koordinatörlüğü görevine getirilen Osman Altınışık ile başlayan ART'deki değişimin halkaları tamamlanıyor.

ANTALYA- Bir süre önce Genel Yayın Koordinatörlüğü görevine getirilen Osman Altınışık ile başlayan değişimin halkaları tamamlanıyor. Antalya’nın sesi, kulağı ve gözü olmakta kararlı olduklarını belirten Altınışık, karasal yayınla tüm Antalya’yı kucakladıklarını ifade ederek, kablolu ve uydu yayını için geri sayımın devam ettiğini söyledi.

Art’nin logosu değişti…




Antalya’nın ilk yerel televizyonu Akdeniz Radyo Televizyonu (ART) logosunu değiştirdi. Yeni logosunu dün akşam (25.01.2008) tarihinde yayınlanan 19.00 Ana Haber Bülteni’nde canlı olarak ekrana taşıyan ART, böylece değişimin en büyük halkasını gerçekleştirmiş oldu. ART ekranlarında başlayan değişim sürecinin en önemli halkası dün akşam 19.00 Ana Haber Bülteni’nde gerçekleşti. ART tarihinde önemli bir değişikliğe imza atarken, tarihi anı izleyenleri ile paylaştı. Merakla beklenen yeni logo ART Ana Haber’de ekrana taşındı.


Değişimin startını Yönetim Kurulu Başkanı verdi…

 

ART stüdyolarında yaşanan tarihi ana Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Tekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Tekin, Genel Yayın Koordinatörü Osman Altınışık, Kurum Müdürü Hikmet Yaşar, Haber Müdürü Sibel Atasoy, Program Koordinatörü Aysun Elikara , Program Müdürü Ülker Başakıncı, Yönetim kadrosu ve tüm personel katıldı. Yeni logonun ekrana taşınması 19.00 Ana Haber Bülteni sırasında Spiker Gözde Baranoğlu’nun, rejide bulunan Haber Müdürü Sibel Atasoy’a bağlanması ile başladı. Rejide Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Tekin ve Genel Yayın Koordinatörü Osman Altınışık’ın değişim süreci ile ilgili konuşmalarının ardından yeni logo ART ekranlarına taşındı.

 

ART logolu pasta…

 

1992 yılında yayın hayatına başlayan ART’nin yayın süreci ve bugün gelinen noktanın anlatıldığı haberlerin ardından sıra ART’nin yeni logosunun yer aldığı dev pastanın kesimine geldi. B stüdyosunda gerçekleşen pasta kesimini ART Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Tekin, Başkan Yardımcısı Mehmet Tekin ve Genel Yayın Koordinatörü Osman Altınışık hayırlı olsun dilekleri ile gerçekleştirdi. ART Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Tekin, ART’de değişim bugün itibariyle başladığını belirterek “Antalya’nın sesi olan kanalımızın ulusal seviyeye çıkarmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız. Değişimin halkası olan kablolu ve uydu çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Yeni logomuz da Antalya’ya hayırlı olsun” dedi. Değişim mimarlarından ART Genel Yayın Koordinatörü Osman Altınışık, “Genç ve profesyonel bir ekiple değişimi gerçekleştiriyoruz. En önemli halkası olan yeni logumuz, Antalya’ya ve Antalyalıya yakışır bir simge oldu. Yeniliklerimiz sürecek. Antalya’nın sesi, gözü ve kulağı olmaya devam edeceğiz. Antalyalı program ve haberlerimizle en kendini ART ekranlarında bulacak” şeklinde konuştu. ART Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Tekin’de hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, Antalyalılara “ Art sizin kanalınız. Kanalınıza sahip çıkın “ mesajını verdi. ART ailesi yeni logonun bulunduğu pastanın kesilmesinin ardından yeni döneme merhaba dedi.

 

ART’nin Yeni ekran ara yüzü, jenerik, KJ ve grafiklerini Yerel ve Ulusal çok sayıda televizyon kanalında kurgu ve tecrübesine sahip Sanat yönetmeni Seyit Ali Erdoğan’ın yönetimindeki grafik tasarım animasyon ekibi hazırladı. Sanat Yönetmeni Erdoğan ve ART Televizyonunun başarılı Grafik Animasyoncusu Serdar Bayrambey, kanalın değişen yüzünü ortaya çıkarmak için hummalı bir şekilde çalıştı. Yeni logoda mavi Akdeniz’in turuncu ise Antalya’nın portakalını, çizgilerdeki kıvrımın ise uzun yol ve iletişim sektörünü simgeliyor.

 

ART yeni logosu, yeni yüzü ve profesyonel genç kadrosu ile “Antalya’nın sesi” olmaya devam edecek.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.