• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 27 °C

Arjantin Bakanı'ndan tanıtım

Arjantin Bakanı'ndan tanıtım
İstanbul’da düzenlenen Ajrantin tanıtım toplantısında Bakan Carlos Enrique Meyer elinde kase ile dolaşarak konuklara şekir ikramında bulundu.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Arjantin Cumhuriyeti Ulusal Turizm ve Tanıtma Enstitüsü- INPROTUR, İstanbul Intercontinental Hotel’de Delicias Turizm’in ev sahipliğinde Türk Hava Yolları işbirliğinde 2015 yılı projelerinin tanıtımını yaptı. Toplantıya Arjantin Turizm Bakanı Carlos Enrique Meyer, Arjantin İstanbul Başkonsolosu Ernesto Pfirter,THY Arjantin (Buenos Aires) Genel Müdürü Numan Çizmecioğlu ile Türk Hava Yolları'nın Harbiye Satış Müdürlüğü ekibi tam kadro katılırken, Güney Amerika ile çalışah turizmciler ve seyahat acenteleri yer aldı.

arjantin-istanbul-bakan33.jpg
Arjantin İstanbul Başkonsolosu Ernesto Pfirter, Arjantin Turizm Bakanı Carlos Enrique Meyer, THY Arjantin (Buenos Aires) Genel Müdürü Numan Çizmecioğlu

arjantin-istanbul-12.jpg

arjantin-istanbul-14.jpg

arjantin-istanbul-tango9.jpg

Arjantin’in dünyaca ünlü “Tango Porteno” gösteri merkezinin dansçılarının yaptığı muhteşem gösteriden sonra turizimcileri Arjantin tanıtım yapıldı.

arjantin-istanbul2-.jpg

Tanıtım öncesi Arjantin Turizm Bakanı Carlos Enrique Meyer elinde tabak ile dolaşarak konuklara Ajantin’in ünlü ½ Hora adlı şekerini ikram ederken “Türk usülü tatlı yiyelim tatlı konuşalım” dedi.

arjantin-istanbul-iskender.jpg
Delicias Turizm’in Genel Müdürü İskender Çeyla ve ekibinden Hande Ersan konuklara iyi evsahipliği yaptılar

arjantin-istanbul-22.jpg
Yeni pazarlara arayan turizmciler toplantıya ilgi gösterdi

arjantin-istanbul-iskender3.jpg
İskender Çayla toplantının açılışını yaptı

arjantin-bakan-meyer1.jpg
Arjantin Turizm Bakanı Carlos Enrique Meyer

MEYER: THY İKİ ÜLKEYİ YAKINLAŞTIRDI

“Argentina by you” sloganıyla yapılan tanıtımda Arjantin Turizm Bakanı Carlos Enrique Meyer“ THY’nin Buenos Airas uçuşları ile iki ülke daha çok yakınlaştı. THY sayesinde Arjantin Uzakroğu başta olmak üzere bir çok ülkeye daha kolay ulaşır hale geldi.  THY’nin tanıtımında Arjantinli ünlü futbolcu Messi’de yer aldı. Türkiye’ye ve THY’ye çok şey borçluyuz. Turizmde büyük artışlar oldu. Ticaret hacmimiz o oranda arttı” dedi.

arjantin-istanbul-bakan3.jpg

THY’nin İstanbul Buenos Aires uçuşları ile 2009’dan bu yana seyahat eden Türk turist sayısının yüzde 50 oranında arttığını belirten Bakan Beyer “Ocak ve Eylül döneminde 3500 Türk Arjantin’e uçtu” şeklinde konuştu.

arjantin-istanbul-thy-satis.jpg
Arjantin Turizm Bakanı Carlos Enrique Meyer, NPROTUR Başkanı Ozcar Ghezz ve THY Harbiye Satış ekibi

arjantin-thy-numan.jpg
THY’nin Buenos Aires ve Arjantin Genel Müdürü Numan Çizmeciooğlu

NUMAN ÇİZMECİOĞLU: THY GÜNEY AMERİKA’DA BÜYÜYECEK

THY’nin Buenos Aires ve Arjantin Genel Müdürü Numan Çizmeciooğlu Güney Amerika’nın Türk Hava Yolları için önemli bir destinasyon olduğunu belirterek “THY’nın Kolombiya, Meksika ve Küba’da Havana uçuşları başlayacak. Güney Amerika’da büyümek ve tüm destinasyonlara ulaşmak THY’nin hedefleri arasındadır. Dünyanın 5. Büyük uçuş ağına sahip Türk Hava Yolları, Güney Amerika’nın Sao Paulo’dan sonra ikinci büyük şehri olan Buenos Aires’i uçuş ağına katarak ülkenin ekonomisine katkıda bulundu” dedi.

arjantin-istanbul-18.jpg

Arjantin Cumhuriyeti Ulusal Turizm ve Tanıtma Enstitüsü- INPROTUR Başkanı Ozcar Ghezzi’de 2015 yılında Arjantin’in tanıtımı ve pazarlanması için 200’ü aşkın bir çok yenilik yaptıklarını söyledi.

arjantin-istanbul-16.jpg

ARJANTİN’İN HER BÖLGESİNDE AYRI BİR RENK VAR

Daha sonra düzenlenen barkovizyon eşliğindeki tanıtımda Arjantin’in doğal ve tarihi güzellikleri ile şehirlerde yıl boyu düzenlenen etkinlikler sergilendi.  3 milyon 800 bin metrekarelik dev ülkede yaklaşık 40 milyon insanın yaşadığı belirtilerek Adjantin’de İspanyolca konuşulmasının Avrupa ile ilişkilerinin devamlı olmasını sağladığı belirtildi.

arjantin-istanbul-rota1.jpg

arjantin-istanbul-rota2.jpg

Arjantin’in her bölgesinin ayrı bir değere sahip olduğunu belirtildiği sunumda ülke bir baştan bir başa anlatıldı. Dünyada ArJantin şaraplarının giderek yaygınlaştığı ve bunun yanında gıda ürünlerinin dünyaya gönderildiği beilirtildi. Cuyo, Mendoza, Patagonia gibi bölgelerin ise doğal güzellikleri ile turistlerin ilgisini çektiği anlatıldı.

arjantin-istanbul-rota3.jpg

Arjantin’in bir festivaller ülkesi olduğu ve böyle dönemlerde renkli görüntüliri izlemek için dünyadan turistlerin akın akın ülkeye geldiği belirlidi.

arjantin-istanbul-thy.jpg
THY'nin Harbiye Satış Müdürlüğü ekibi

arjantin-istanbul-7.jpg
TurkiyeTurizm'den Özkan Altıntaş Turizm Gazetesinden Fehmi Köfteoğlu Point Otel Genel Müdürü Nuri Kalyoncu ile Liason Turizmin sahibi Serdar Oğuzoglu ve oğlu Umur Oğuzoğu

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.