• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 19 °C

Antalyalı gazeteciler Tazı Kanyonu'nda bir araya geldi

Antalyalı gazeteciler Tazı Kanyonu'nda bir araya geldi
Turizm tanıtımı için buluşan Antalyalı gazetecilerin Kültür Gezileri’nin ilk rotası Antalya’nın doğa harikası Tazı Kanyonu oldu.

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ile Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün protokol kapsamında tarihi, kültürel ve eko, doğa ve doğa sporları turizmini tanıtımına yönelik ilk etkinliği gazetecilerle birlikte her 800 bin yerli ve yabancı turistin rafting ve kano yaptığı Manavgat Beşkonak Köprülü Kanyon ile doğa harikası olan trekking, Nordic Walking(İskandinav) yürüyüşü tutkunlarının büyülendiği Tazı Kanyonu oldu. AGC Antalya turizminin Kültür Gezileri’nin ilk rotası Köprülü Kanyon ve Tazı Kanyonu yaptı.

 

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile imzaladığımız protokol kapsamında düzenlenen etkinlikte AGC üye gazetecilerle birlikte Manavgat ilçesindeki Köprülü Kanyon Milli Parkı ve Tazı Kanyonu’nda doğa ile başbaşa kalmanın keyfini çıkardı.

antalyali-gazeteciler-tazi-kanyonu.jpgZipline, off-road gibi çeşitli etkinliklerle eğlenceli anlar yaşadığımız; doğal güzellikler içerisinde aynı sofrayı paylaşmaktan ; stresli iş ortamından biraz olsun uzaklaşmanın ve kaynaşmaya vesile olduğu için AGC Başkanı İdris Taş'a teşekkürü bir borç bildiklerini belirten gazeteci Doğan SÖNMEZ, '' gazeteci arkadaşlarımızın yaşadığı yoğun gündemden bir günlüğüne doğa ile başbaşa kalarak Tazı Kanyonu Nda bir araya gelmek çok güzel bir duyguydu. Etkinliğimize katılan tüm üyelerimize, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan'a, Alternatif turizm seçenekleriyle İlçe turizmine büyük katkı sağlayan Ecofamily Park - http://www.ecofamilypark.com da üyelerimizi ağırlayan Aksu ailesine teşekkür ederiz. Başkanımız İdris Taş, yönetim kurulu, Mediha Öztop Düden ve emeği geçen herkese teşekkür Ederim. Çok güzel bir gündü.'' dedi.
antalyali-gazeteciler-tazi-kanyonu-001.jpg

Bu haber toplam 1420 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.