• BIST 9524.59
  • Altın 2522.673
  • Dolar 32.5237
  • Euro 34.5672
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 15 °C

Antalya’da ‘spor ve sağlık turizmi’nde büyük buluşma

Antalya’da ‘spor ve sağlık turizmi’nde büyük buluşma
“Spor ve sağlık” başlıklı ‘WinterLeague Convention hosted by AntalyaSpor’ etkinliği ile dünyanın birçok ülkesinden gelen spor profesyonelleri ikinci kez Antalya’da buluşuyor.

ANTALYA- Dünyanın en gözde turizm ve tatil destinasyonlarından olan Antalya, ‘WinterLeague Convention hosted by AntalyaSpor’ etkinliği ile büyük ivme kazanan spor ve sağlık turizminin merkezi olduğunu gösteriyor. “Spor ve sağlık” çekim merkezi özelliği ile dünyanın birçok ülkesinden gelen spor profesyonelleri ikinci kez Antalya’da buluşuyor.

winterleague-convention-002.jpgWinter Leauge Convention hosted by Antalyaspor’a duyulan güven ve gösterilen ilginin en canlı kanıtı, Vali Ersin Yazıcı, Antalyaspor Başkanı Av. Aziz Çetin başta olmak üzere, Antalya protokolünün yekvücut dev organizasyona verdiği destekle tescillendi.

winterleague-convention.jpg

800 SPORCU 50 AKADEMİSYEN KATILIYOR
Antalya, Nirvana Cosmopolitan'da 9-12 Ocak 2023 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan, ‘WinterLeague Convention hosted by AntalyaSpor’ etkinliğinde, scout, menajer ve takım temsilcisi gibi spor profesyonellerinden oluşan 800’ün üzerinde sporcu bir araya gelecek. Ayrıca düzenlenecek etkinliklere katılacak olan 50 kadar akademisyen ve branşında uzman konuşmacı panel ve forumlarda bir araya gelerek spor ve sağlık turizmini masaya yatırıp, mercek altına alacak.

winterleague-convention-001.jpg
Antalyaspor Başkan Yrd. Sezgin Özer ve Teknik Direktör Nuri Şahin de, 800’ün üzerinde spor profesyonelinin yer alacağı dünyanın ilk ve tek spor ve sağlık turizmi buluşmasına dair görüşlerini paylaştı.

BAKANLIKLAR DESTEK VERİYOR
Kulvarında tek olma özelliği taşıyan, ‘WinterLeague Convention’a Ticaret Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu doğrudan destek veriyor. Ev sahipliğini Antalyaspor AŞ’nin gerçekleştirdiği dev organizasyona ayrıca, Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı, Muratpaşa, Döşemealtı ve Kepez Belediyeleri ile çeşitli sivil toplum kuruluşları da tüm imkânlarıyla katkı sağlıyor.

Yerli ve yabancı spor ve sağlık endüstrisi üzerine faaliyet gösteren birçok kuruluşun yer alıp, standlar kuracağı organizasyonda, önemli boyutlarda B2B ve network akışı da gerçekleşecek.

antalyaspor-baskan-yrd.-sezgin-ozer-ve-teknik-direktor-nuri-sahin-de,-800’un-uzerinde-spor-profesyonelinin-yer-alacagi-dunyanin-ilk-ve-tek-spor-ve-saglik-turizmi-bulusmasina-dair-goruslerini-paylasti..gif

Bu haber toplam 2274 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.