• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Antalya 10 °C

Antalya Kitap Fuarı'nda öğrencilerin kitaba olan ilgisi sevindirdi

Antalya Kitap Fuarı'nda öğrencilerin kitaba olan ilgisi sevindirdi
Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen 11. Antalya Kitap Fuarı’nda yazarlar, okurlarıyla buluşmalarını sürdürüyor.

Abdurrahman Büyükkeskin
Antalya -
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 11’incisini gerçekleştirdiği Antalya Kitap Fuarı sürüyor. Fuara özellikle öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen 11. Antalya Kitap Fuarı’nda yazarlar, okurlarıyla buluşmalarını sürdürüyor. Kitap Fuarı’nın 4’üncü gününde Hidayet Karakuş, Tarkan Köylü, Kemal Erdoğan, Fikret Eroğlu, Burcu Bahar, Prof. Dr. Fuat Bozkurt, Demet Türkmen, Yılmaz Bozan, Erkan İşeri ve Necati Demirci imza günü ve söyleşilerle sevenleriyle bir araya geldi.

 

antalya-kitap-fuari-008.jpgŞİİR DİNLETİSİ VE KUM SANATI GÖSTERİSİ

Şiir kitaplarıyla okurlarının büyük beğenisini toplayan yazar Tarkan Köylü, ilk olarak söyleşide okurlarıyla buluştu. Kısa bir şiir dinletisi yapan Tarkan Köylü, kum sanatı gösterisi yaptı. Kum sanatı ile keyifli bir görsel şölen sunan Köylü, daha sonra kitaplarını imzaladı. 11. Antalya Kitap Fuarı’na gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Tarkan Köylü, “İlk günden itibaren fuara çok yoğun bir ilgi var. Özellikle öğrencilerin fuara yoğun bir katılım sağlaması bizleri heyecanlandırdı. Fuarın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

antalya-kitap-fuari-010.jpgKİTABA OLAN İLGİ SEVİNDİRDİ

Prof. Dr. Fuat Bozkurt ise, pandemi dönemi sonrası bu çapta büyük bir organizasyona çok yoğun katılım olduğuna dikkat çekti. Fuat Bozkurt, “Böyle bir etkinliğe ihtiyacımız vardı. İnsanlar sıkıldı, bunaldı. Antalya Kitap Fuarı’nda okurlarımızla yoğun bir buluşma gerçekleştirdik. Böyle bir zamanda vatandaşlar için çok güzel bir hizmet. Kitaba böylesine bir ilgi olması, bizleri gelecek adına umutlandırıyor” diye konuştu.

antalya-kitap-fuari’-002.jpgÖĞRENCİLER RENK KATTI

11’inci Antalya Kitap Fuarı’na özellikle hafta içi okulların yoğun ilgisi oluyor. Öğrenciler, fuar alanını gezerek, kitaplarını okudukları yazarları görme fırsatı buluyor. Bol bol kitap alan öğrenciler, Antalya Kitap Fuarı’na renk katıyor.

Bu haber toplam 1141 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.